The Bachelor: "Έχασε" τα λόγια του ο Βασιλάκος στον αέρα του ALPHA - Έψαχνε νυφικό για το γάμο τους η Νικόλ

Ήρθε σε δύσκολη θέση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor:

Τα λόγια του είδαμε να χάνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο The Bachelor, όταν η Νικόλ του είπε πως θέλει να ψάξει νυφικό για το γάμο τους, με το που τελειώσει το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο, ο Παναγιώτης πηγαίνει με την Νικολέττα για shopping σε έναν οίκο μόδας, με την παίκτρια να τρελαίνεται από την χαρά της, καθώς το πρώτο που βλέπει είναι τα νυφικά φορέματα.

Η ίδια, δείχνει να ενθουσιάζται με τα πολυτελή υφάσματα γύρω της, αλλά περισσότερο απ’ όλα τραβούν την προσοχή της τα νυφικά. Μάλιστα, του είπε πως θα ήθελε να ψάξει ένα για το γάμο τους που θα ήθελε να γίνει στην Αμοργό, με τον Βασιλάκο να ομολογεί ότι μάλλον βιάζεται λίγο. Βέβαια, εμείς ήδη ξέρουμε ποια θα παντρευτεί στο τέλος!

Τι θα πάρει τελικά η Νικόλ σε αυτό το διαφορετικό shopping therapy;

Αυτό είναι το απόσπαμα με τον Παναγιώρη Βασιλάκο και την Νικόλ να ψάχνει για νυφικό στο The Bachelor

The Bachelor: Το ακατάλληλο πλάνο της Νικόλ που δεν έκοψαν στον ALPHA - Έχει γίνει viral

Χαμός επικρατεί με ένα ακατάλληλο πλάνο παίκτριας του The Bachelor και συγκεκριμένα της Νικόλ, το οποίο προβλήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο στον ALPHA και δεν το έκοψαν. Μάλιστα, έχει γίνει viral.

Η Νικόλ όπως παρακολουθήσαμε είπε πως έπαθε κράμπα στο πόδι της με αποτέλεσμα να ξαπλώσει κάτω και να την βοηθάει ο Παναγιώτης Βασιλάκος να ηρεμήσει.

Εκτός, του ότι όπως γράφεται στα social media, δεν πείθει κανέναν, το πλάνο που έδειξαν είναι ακατάλληλο, καθώς φοράει ένα αποκαλυπτικό σορτσάκι, στο οποίο έτσι όπως κάθεται, φαίνονται από κάτω σχεδόν τα πάντα.

Βέβαια μιας και λέμε για το The Bachelor, δείτε εδώ την μεγάλη αλλαγή που έκανε η Νικολέττα πριν μπει στο παιχνίδι.

The Bachelor alpha Νικόλ