Πασίγνωστος τραγουδιστής "αδειάζει" την Θεοδωρίδου - "Δεν την καταλαβαίνω την φωνή της.. Αγκομαχάει"

Την κατακεραύνωσε για τα καλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πασίγνωστος τραγουδιστής

Πασίγνωστος τραγουδιστής παρευρέθηκε στην εκπομπή του Σωτήρη Πολύζου και "άδειασε" για τα καλά την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο λόγος για τον... Σταμάτη Κραουνάκη ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και να εκφράσει την δυσαρέσκεια του προς το πρόσωπο της Νατάσας. Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου - «Αυτή η καρδιά που δείχνω...»

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε: "Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι της αρεσκείας μου. Δεν την καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει. Οι σοβαρές τραγουδίστριες τελειώνουν στην Πρωτοψάλτη και την Αρβανιτάκη. Από εκεί και πέρα έχουμε ρέπλικε".

Έπειτα, πρόσθεσε λέγοντας: "Ακούμε τραγουδιστές και νομίζουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιος είναι, αν δεν ξέρουμε ότι το τραγούδι είναι του τάδε. Δεν ακούμε φωνή να διακρίνεται. Οι τελευταίες φωνές που διακρίνω ποιοι είναι, είναι ο Ρέμος και ο Μαζωνάκης."

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Στήριξε δημόσια της Νατάσα Θεοδωρίδου ο Ανδρέας Φουστάνος - «Δέχθηκε άδικη κριτική...»

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε σήμερα στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων δε δίστασε να υποστηρίξει δημόσια την πρώην σύζυγό του, Νατάσα Θεοωρίδου, σχολιάζοντας πως δέχθηκε μία άδικη κριτική για τη συναυλία της.

O Ανδρέας Φουστάνος σημείωσε χαρακτηριστικά για την Νατάσα Θεοδωρίδου πως «άνθρωπος ο οποίος είναι εκτεθειμένος δημοσίως νομίζω ότι πολλές φορές δέχεται και επιθέσεις χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν μπορώ, τώρα, να πιστέψω ότι η Νατάσα είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της. Άλλοι είναι υπεύθυνοι.

Η Νατάσα είναι μια τραγουδίστρια που καλείται να πάει να δώσει μια συναυλία. Για το πως θα είναι ο κόσμος που θα την ακούσει, δεν είναι υπεύθυνος ο τραγουδιστής. Οπότε να δέχεται για αυτό κριτική ο τραγουδιστής νομίζω ότι είναι άδικο». Δείτε εδώ και την οργισμένη απάντηση της Νατάσας Θεοδωρίδου στις κατηγορίες που δέχθηκε.

«Τυχαίνει να έχω παρέες μικρότερης ηλικίας γιατί μ’ αρέσει να έχω νέους ανθρώπους γύρω μου. Επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους που έχουν πιο φρέσκο μυαλό» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, ο αισθητικός χειρουργός.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Φουστάνος παραδέχθηκε πως ακόμα ο ίδιος δεν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση καθώς αισθάνεται μια χαρά!