Ο κακός χαμός στον αέρα των Κου Κου - Εκτός ορίων τα "καρφιά" μεταξύ Ρασέλ και Παναγιώτη

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο κακός χαμός στον αέρα των Κου Κου - Εκτός ορίων τα

Στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου το πρωί της Πέμπτης βγήκε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος και η Θεοδώρα Ρασέλ. Οι δύο πρώην παίκτες του GNTM 3 κλήθηκαν να απαντήσουν σε "τσουχτερές" ερωτήσεις, με τα καρφιά να πετάγονται το ένα μετά το άλλο.

Τα δύο μοντέλα απαντούσαν αν η ερώτηση αντιπροσωπεύει τον Παναγιώτη ή τη Ρασέλ.

Η Ρασέλ αποκάλυψε ότι έχει 14.000 followers στο Instagram σε αντίθεση με τον Παναγιώτη που είχε 7.000. Με α

Η παίκτρια δήλωσε πως έχει τον αριθμό του Παναγιώτη, σε αντίθεση με αυτόν: «Είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά».

Στο σχόλιο της Ρασέλ για το ποιος πληγώθηκε περισσότερο, είπε: «Δεν με απασχολούν τα σχόλια. Εγώ ξέρω ποια είμαι. Πιστεύω ότι ο Παναγιώτης πληγώθηκε περισσότερο γιατί το έδειξε με τη συμπεριφορά του απέναντί μου που είχε εμμονή. Τον ενοχλούσαν αυτά που έλεγα γι’ αυτόν».

«Ο Παναγιώτης κάποιες φορές προσπαθούσε να με φτάσει αλλά εγώ είμαι αυθεντική» είπε μεταξύ των άλλων.

«Εγώ δεν έκανα καμία δήλωση στον κόσμο ώστε να δείξω κάτι άλλο και να μ’ αγαπήσουνε», της απάντησε ο συμπαίκτης της.

Ακόμα, παραδέχτηκαν και οι δύο ότι η κριτική επιτροπή συμπαθούσε περισσότερο τον Παναγιώτη λόγω του ότι ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με τον χώρο του μόντελινγκ καθώς και ότι η Ρασέλ ήταν η μόνη που είδε κάποιον συμπαίκτη της ερωτικά μέσα στο GNTM, πετώντας σπόντες για τον Έντουαρτντ.

Τέλος και τα δύο παιδιά κατηγόρησαν ο ένας τον άλλο ότι έκαναν περισσότερες δηλώσεις για να κάνουν ντόρο παρά επειδή πίστευαν όσα έλεγαν. Η "τσουχτερή" απάντηση της Ρασέλ για την αποχώρηση του Αντωνόπουλου

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω:

GNTM 3: Ο Παναγιώτης απαντά για την αντίδραση του στην αποχώρηση της Ρασέλ - "Με ενόχλησε που..."

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM 3 και έτσι βρέθηκε να μιλάει στην κάμερα των Κου Κου όπου και σχολίασε την αντίδραση του στην αποχώρηση της Ρασέλ.

«Η αλήθεια είναι ότι μου βγήκε αυθόρμητα πάρα πολύς ενθουσιασμός λόγω το ότι υπήρχαν οι διαφωνίες, οι κόντρες, δεν ταιριάζαμε όλοι με όλους και λογικό είναι αυτό, οπότε και επειδή είμαι ένας άνθρωπος που εκδηλώνω τα συναισθήματά μου πολύ εύκολα- έντονα, μου βγήκε τελείως αυθόρμητο, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Ίσως φάνηκα λίγο κακός αλλά δεν μπορούσα να προσποιηθώ.

Η Ρασέλ γενικά προσωπικά δεν είναι ότι μου έκανε κάτι, απλά η στάση της δεν μου άρεσε προς όλα τα παιδιά, όχι μόνο προς το πρόσωπό μου. Δεν μου άρεσε που σχολίαζε γενικά και που ανέφερε πράγματα τα οποία γινόντουσαν μέσα στο σπίτι, τα οποία δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Δείτε εδώ την αποχώρηση του.

Παρόλο που στις κάμερες, στις δοκιμασίες, στον διαγωνισμό υπήρχε μια κόντρα, στο σπίτι όλοι μιλούσαμε με όλους και όλοι πίναμε ένα καφέ έξω στην αυλή. Βρισκόμασταν όλοι στο ίδιο σπίτι, οπότε λογικό είναι να μιλάμε. Δεν γίνεται να είσαι σε κόντρα 24 ώρες το 24ωρο.

Γενικά θεωρώ ότι κάποια πράγματα που έλεγε δεν ίσχυαν και επειδή σε μια δοκιμασία με τα σκουλίκια που είχαμε, η αντιμετώπισή μου ήταν λίγο άσχημη προς το πρόσωπό της, όταν πρόσβαλε με τα λόγια της τον φωτογράφο, άποψη μου.

Μετά πήγα στο πλατό να της ζητήσω συγγνώμη γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί μερικές φορές να βγαίνω εκτός εαυτού και το μετανιώνω, η αντιμετώπισή της ήταν ότι δεν ήθελε να με ακούσει, δεν την ενδιέφερε. Απαξιωτική. Με ενόχλησε πολύ αυτό και από εκεί ξεκίνησε λίγο αυτό. Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο απλά δεν ταιριάζαμε και σα χαρακτήρες», είπε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος