The Bachelor: Δείτε πόσο χρονών είναι κι από που κατάγεται η Εριέττα!

Πλάκα κάνεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Δείτε πόσο χρονών είναι κι από που κατάγεται η Εριέττα!

Η Εριέττα είναι μία από τις παίκτριες του The Bachelor που έχει έρθει πολύ κοντά με τον Παναγιώτη Βασιλάκο - ποια δεν έχει έρθει θα μας πείτε τώρα και θα έχετε και δίκιο αλλά τέλος πάντων! Το Youweekly.gr βρήκε πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για εκείνη όπως ποια είναι η ηλικία, η καταγωγή της και τι σπουδάζει.

Να σημειωθεί πως... εντάξει την λες και λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία από όσο δηλώνει!

Η ηλικία και καταγωγή της Εριέττας από το The Bachelor - Πράγματα που δεν γνωρίζαμε

Είναι 21 χρονών και κατάγεται από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Σαντορίνη.

Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είπε: “Είμαι η Εριέττα είμαι 21 χρονών και είμαι από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και δύσκολος. Θα τον χαρακτήριζα ως αγώνα επιβίωσης, άλλα όχι, είναι ένας πόλεμος.. γιατί στον αγώνα υπάρχει περίπτωση να βγει ισοπαλία, ενώ στον πόλεμο κερδίζει πάντα μόνο ένας. Η κάθε μία αποτελεί έναν στρατό, έτσι νικάει μόνο μία και αυτή θα είμαι εγώ”. Έχει ένα τατουάζ στα γαλλικά που σημαίνει “Ο φύλακας Άγγελος σου δίνει τα φτερά της ζωής”. Το τατουάζ το έκανε όταν έχασε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο από τη ζωή της και το έκανε για να τομ θυμάται.

Εργάζεται στον κλάδο του Τουρισμού. Έρχεται στο Bachelor για να βρει τον έρωτα και να νιώσει δυνατά συναισθήματα . Την εξιτάρει το γεγονός ότι θα πρέπει να διεκδικήσει έναν άντρα από τόσες γυναίκες. Δηλώνει δυναμική, πολυλογού και τσαχπίνα. Πιστεύει πολύ στον εαυτό της και είναι σίγουρη πως θα κερδίσει την καρδιά του Bachelor και θα δεχτεί το μονόπετρο.

Πάρτε εδώ μια μικρή γεύση από το τι θα συμβεί σήμερα στο The Bachelor!

The Bachelor: Άγρια επίθεση στην Εριέττα - Την έβρισε μπροστά σε όλες

Πανικός επικράτησε με την Εριέττα στο «The Bachelor», η οποία δέχθηκε τα «πυρά» των συμπαικτριών της, έχοντας επιδείξει αλαζονικό χαρακτήρα στα τελευταία δύο επεισόδια, με μία συμπαίκτριά της να της κάνει άγρια επίθεση και να την βρίζει μπροστά σε όλες τις άλλες.

Υπενθυμίζεται, ότι η εν λόγω παίκτρια είχε βρεθεί σε ατομικό ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο κι εκείνος της έδωσε τριαντάφυλλο, το οποίο δεν έχει σταματήσει να… τρίβει στα μούτρα των υπόλοιπων, αλλά εν τέλει το μόνο που προκάλεσε, ήταν η αντίδρασή τους.

Η ίδια, βέβαια, υπερέβαλε λέγοντας στις υπόλοιπες για το πόσο χαίρεται που θα τσακωθούν μεταξύ τους για την «τελετή των ρόδων», ενώ εκείνη δεν ανησυχεί. «Είσαι ηλίθια», της απάντησε η Ραφαέλα, βάζοντάς τη στη θέση της ενώ της φώναζε μπροστά σε όλες τις συμπαίκτριές της. Δείτε εδώ το ξέσπασμα του Παναγιώτη Βασιλάκου με την ατάκα που είπε η Μαρίνα για την Αντζελίνα.