«Πάγωσε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day - «Ο εγκέφαλος μου δεν είναι συμβατός με...»

Η εξομολόγηση της καλεσμένης της, που την σόκαρε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πάγωσε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day - «Ο εγκέφαλος μου δεν είναι συμβατός με...»

Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day ήταν η Ρένα Κουβελιώτη, η οποία μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Με την εξομολόγηση της, η παρουσιάστρια «πάγωσε».

«Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο το 2015 ενώ ήμουν εδώ στα γραφεία στον Alpha, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, με μετέφεραν στο ΚΑΤ. Εκεί διαπίστωσαν από μια αξονική τομογραφία ότι ο εγκέφαλός μου δεν είναι συμβατός με την ηλικία μου και… κινητοποιηθήκαμε, μπήκαμε στη διαδικασία των εξετάσεων κλπ. Τα κενά ξεκίνησαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι απολύτως λειτουργική, το λέω γιατί είναι δύσκολη και η εργασιακή ειρήνη και πρέπει να ξέρουν και οι εργοδότες μας ότι είμαι μια χαρά στη δουλειά μου, λειτουργώ απόλυτα. Έχω τα τελευταία δύο χρόνια κάποιες ολιγόλεπτες κρίσεις που εκείνη τη στιγμή δεν θυμάμαι τίποτα.

Ρένα Κουβελιώτη Σταματίνα Τσιμτσιλή Happy Day

Κρατούν λίγα λεπτά και δεν είναι πολύ συχνές. Έχω πάθει 7 τέτοιες κρίσεις τα τελευταία δύο χρόνια. Νιώθω απόλυτη μοναξιά εκείνες τις στιγμές και το συνειδητοποιώ εκ των υστέρων. Να μην έχεις παρελθόν, να μην ξέρεις ποιος είναι ο προορισμός σου, ούτε καν την ταυτότητά σου. Όλα τα προβλήματα τα βλέπω σαν ευκαιρίες.

Όταν επανέρχομαι μετά από λίγα λεπτά φυσικά και θυμάμαι αυτόν τον φόβο. Τα επόμενα λεπτά είναι πιο δύσκολα από τα πρώτα, ταράζομαι και ανησυχώ μήπως δεν επιστρέψω την επόμενη φορά. Η περίπτωσή μου είναι αντικείμενο επιστημονικής έρευνας, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί», είπε η Ρένα Κουβελιώτη. Κρούσμα κορωνοϊού στον ALPHA. Η αποκάλυψη στο Happy Day.

Με κορωνοϊό Μπέη - Μπέλλος: Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης τον λόγο που απουσιάζουν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος. Δυστυχώς το ζευγάρι βρίσκεται σε καραντίνα καθώς νοσούν από κορωνοϊό.

Από την αρχή της σεζόν η Μαρία και ο Δημήτρης είχαν αναλάβει το κομμάτι της μαγειρικής στην εκπομπή του ALPHA και ήταν αρκετά επιτυχημένη η καινούργια αυτή άφιξη.

Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν αναρωτηθεί τον λόγο απουσίας τους αλλά κανείς δεν φαντάστηκε ότι το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε θετικό στον ιό. Η Σταματίνα δήλωσε πως είναι και οι δύο καλά και πως βρίσκονται μαζί σε καραντίνα σπίτι τους. Το ζευγάρι βρέθηκα στα εγκαίνια του Dumbwaiter και όλοι τους κοιτούσαν!

Η παρουσιάστρια δήλωσε: «Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος απουσιάζουν όλη την εβδομάδα. Δεν απουσιάζουν τυχαία, αλλά έχουν επιβεβαιωθεί ως θετικά κρούσματα κορονοϊού. Η Μαρία και ο Δημήτρης έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στο Happy Day. Την Πέμπτη και την Παρασκευή βγήκαν να κάνουν τα τελευταία ψώνια που ήταν ανοικτή η αγορά. Η Μαρία άρχιζσε να μη νιώθει καλά την Κυριακή που ξύπνησε. Τη Δευτέρα το πρωί υπεβλήθησαν σε μοριακό τεστ, η Μαρία ήταν θετική. Ο Δημήτρης αρχικά δεν είχε τίποτα, αλλά προς Τετάρτη άρχιζε να εμφανίζει συμπτώματα. Θα μας τα πουν σε λίγο οι ίδιοι»