Μαυροφορεμένη η Σοφία Μαριόλα - Αβάστακτος πόνος στην κηδεία της μητέρας του Στράτου Τζώρτζογλου

Συντετριμμένος ο ηθοποιός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαυροφορεμένη η Σοφία Μαριόλα - Αβάστακτος πόνος στην κηδεία της μητέρας του Στράτου Τζώρτζογλου

Μαυροφορεμένη απαθανατίστηκε η Σοφία Μαριόλα να μην φεύγει λεπτό από το πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου στην κηδεία της μητέρας του. Οι στιγμές για το ζευγάρι είναι δύσκολες.

Την τραγική είδηση αρχικά έφερε στη δημοσιότητα η Βάνα Μπάρμπα, η βρέθηκε στην κηδεία για να συμπαραστεθεί στον ηθοποιό.

«Προσευχηθείτε η στείλτε τις ευχές σας σε όσους δίνουν τώρα τη μάχη ζωής στα νοσοκομεία της χώρας και σε όσους νιώθουν φόβο στην καρδιά τους. Έτσι σαν αλυσίδα θα προστατεύουμε πνευματικά ο ένας τον άλλον. Ευχές αγάπης στον σπουδαίο Πατριάρχη Αλβανίας Αναστάσιο γιατί τους χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ.

Όσο για τον πολύ αγαπημένο μου κουμπάρο και φίλο Στράτο Τζώρτζογλου που έχασε σήμερα τη μανούλα του να έχει καλό ταξί Στρατούλη μου και αύριο θα είμαι εκεί να σου κρατώ το χέρι στον τελευταίο της χαιρετισμό», έγραψε χθες βράδυ η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η κυρία Ευτυχία έφυγε από τη ζωή, μετά από προβλήματα με την υγεία της.

Στράτος Τζώρτζογλου κηδεία μητέρας

Σοφία Μαριόλα Στράτος Τζώρτζογλου κηδεία

Καλεσμένος στο Happy Day βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τα προσωπικά τους, τα κακόβουλα σχόλια αλλά και την πίστη του στο Θεό.

Στράτος Τζώρτζογλου: Συγκινεί με την εξομολόγηση του προς τον γιο του

Στο Αννίτα Κοίτα βρέθηκε καλεσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική του πορεία μέσα στα χρόνια αλλά και για όσα έχασε παλιότερα με τις επιτυχίες και πλέον τα έχει εκτιμήσει.

Ανάμεσα σε αυτά είναι κι η σχέση του με τον γιο του.

Ο ηθοποιός ανέφερε: ‘Ήμουν πολλά χρόνια στην επιτυχία αλλά τώρα κρατώ μια απόσταση. Ήθελα να δω την μάνα μου και τον πατέρα μου και δεν είχα χρόνο να τους επισκεφθώ. Περνάνε τα χρόνια και θεωρείς κάποιος ανθρώπους δεδομένους δίπλα σου και τελικά ανακαλύπτεις ότι εγώ έχω φάει την ζωή μου να δουλεύω για να κρατήσω αυτήν τη θέση αλλά έχασα με τον πατέρα να καθίσω δέκα λεπτά και να δω τον ουρανό. Καταλαβαίνεις τον πόνο αργότερα όταν εκτιμήσεις πραγματικά τη ζωή. Τώρα κυνηγάω να κλέψω ώρες και να δω την μάνα μου.

Για τον γιο μου ευτυχώς με φώτισε ο Θεός να πάω μαζί του στην Αμερική. Που λέμε στα πέναλτι κερδίζεις το παιχνίδι, στα πέναλτι ήθελα να καταλάβω ποιος είναι ο γιος μου. Τον έβλεπα αλλά μέσα στην πολλή δουλειά δεν ήμουν όλη μέρα μαζί του. Τώρα ήθελα να ξέρω πότε θα δακρύσει για μία του αποτυχία και να σταθώ έστω και σιωπηλά δίπλα του. Να του στείλω αγάπη και να ξέρει ότι έχει έναν άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα: