Πέθανε ηθοποιός από το Έρωτας Μετά - Θρήνος στον ALPHA

Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε ηθοποιός από το Έρωτας Μετά - Θρήνος στον ALPHA

Τον θρήνο έχει σκορπίσει στον ALPHA και γενικά στον θεατρικό και καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Χρήστου Αυλωνίτη. Τελευταία σειρά στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει ήταν στο «Έρωτας Μετά».

Ο ηθοποιός στις 18 Οκτωβρίου είχε ατύχημα με το μηχανάκι του και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Σήμερα το πρωί υπέκυψε από εσωτερική αιμορραγία.

Ο Χρήστος Αυλωνίτης τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές: «Επιστροφή» και τη σειρά «Έρωτας Μετά».

Χρήστος Αυλωνίτης πέθανε

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook εδώ και λίγη ώρα οι φίλοι του τον αποχαιρετούν και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» από τη ζωή. Ο ίδιος με ανάρτησή του είχε ενημερώσει πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε ο Κλεάνθης Τσιρώνης.

Έρωτας Μετά ALPHA Χρήστος Αυλωνίτης πέθανε

Εκτός του ηθοποιού από την σειρά του ALPHA Έρωτας Μετά, πέθανε ο ηθοποιός, Χρήστος Ζορμπάς

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων άφησε ο ηθοποιός Χρήστος Ζορμπάς σκορπώντας θρήνο στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο. Ο ηθοποιός «έσβησε» σήμερα και τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή, η σύζυγος του και η κόρη του μέσω των προφίλ τους στο facebook.

«Έφυγε σήμερα, τόσο ξαφνικά, ο Χρήστος Ζορμπάς, Καλό ταξίδι αγαπημένε μας!!» έγραψε η κόρη του Σόνια Ζορμπά η οποία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα της.

«Μαύρο» όμως έριξε στο προφίλ της και η σύζυγος του Χρήστου Ζορμπά, επίσης ηθοποιός, Κική Διόγου, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Χατζηνικολάου.

Χρήστος Ζορμπάς θάνατος

Πηγή: eleftherostypos.gr

Πέθανε από καρκίνο γνωστός τραγουδιστής

Ο μπασίστας και τραγουδιστής των Midnight Oil, Γουέιν Στίβενς, γνωστός ως Μπόουνς Χίλμαν πέθανε σε ηλικία 62 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω των λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της αυστραλιανής μπάντας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

«Θρηνούμε την απώλεια του αδελφού μας Μπόουνς Χίλμαν, ο οποίος πέθανε στο σπίτι του στο Μιλγουόκι σήμερα μετά από μάχη με τον καρκίνο» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συγκροτήματος. «Ήταν ο μπασίστας με την όμορφη φωνή, το μέλος της μπάντας με την απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και ο εξαιρετικός μουσικός σύντροφός μας».

«Θα μας λείψει πολύ ο αγαπητός μας φίλος και σύντροφος και στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη Ντένις, η οποία υπήρξε πυλώνας δύναμης γι ‘αυτόν» τονίζει η μπάντα.

Το αυστραλιανό συγκρότημα της δεκαετίας του ‘90, Jebediah απέτισε επίσης φόρο τιμής στον Χίλμαν εξηγώντας πώς βοήθησε στη διαμόρφωση της εμπειρίας ηχογράφησης του ντεμπούτου άλμπουμ του «Slightly Odway». Ο Αυστραλός ηθοποιός, Ράσελ Κρόου εξέφρασε τη θλίψη του με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter γράφοντας R.I.P Bones Hillman και «θλιβερά, θλιβερά νέα». Ενώ, νωρίτερα έγινε γνωστό πως πέθανε ο συνδημιουργός του Scooby-Doo