Τηλεοπτική «βόμβα» - Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλά μετά από πρόταση που δέχτηκε;

Η αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Στην φωλιά των κουκου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεοπτική «βόμβα» - Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλά μετά από πρόταση που δέχτηκε;

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και αποκάλυψε ότι έκανε πρόταση στη Ρούλα Κορομηλά να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Οι δυο παρουσιαστές διατηρούν άριστες σχέσεις και πριν από λίγο καιρό πολλές ήταν οι φήμες πως είχε βρεθεί στο γραφείο μου γιατί έρχεται και πάλι στις οθόνες μας.

«Την αγαπώ πολύ. Η Ρούλα για μένα είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να επιστρέψει στην τηλεόραση. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Ρούλα θα πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με την Ρούλα.

Για μένα είναι πολύ σημαντικό ν’ ακούω τις συμβουλές της. Ψάχνω να βρω ένα πολύ ωραίο concept για να το συζητήσω μαζί της και να επιστρέψει. Είναι κάτι που θέλω να το κάνω άμεσα. Μέσα με τέλος Ιανουαρίου», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Πολλά μπορούν να γίνουν με τη Ρούλα Κορομηλά» - Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στις φήμες που τη θέλουν στο Opentv

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως με τη Ρούλα Κορομηλά μπορούν να γίνουν πολλά καθώς ακόμα δεν έχει σταματήσει από την τηλεόραση, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μία απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να πηγαίνει στο Opentv.

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τα ζευγάρια του J2US και τις αλλαγές που έρχονται, ενώ η συζήτηση δε θα μπορούσε να μην πάει στη Ρούλα Κορομηλά και στα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη τις τελευταίες μέρες.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε στην εκπομπή, Ευτυχείτε: «Η Ρούλα ήρθε στο γραφείο και μιλήσαμε. Όταν μια παρουσιάστρια σαν τη Ρούλα Κορομηλά έρχεται στο γραφείο ενός παραγωγού πολλά συζητάμε και πολλά μπορούν να γίνουν. Δεν ξέρω σε ποιο κανάλι θα είναι, αλλά η Ρούλα δεν έχει κρεμάσει τα παπούτσια της ακόμα».