Αδιανόητο! Αποκαλούν παίκτρια του The Bachelor... Σοράγια από το Τεπελένι

Το παραδέχτηκε και η ίδια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αδιανόητο! Αποκαλούν παίκτρια του The Bachelor... Σοράγια από το Τεπελένι

Αδιανόητο και όπως αληθινό, παίκτρια του The Bachelor, αποκάλυψε στο Pop Up και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο πως συμπαίκτριες της, την λένε «Σοράγια από το Τεπελένι».

Ο λόγος για την Αντζελίνα που αναφέρθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι. Ενώ δημοσιεύθηκε και ένα βίντεο της που κάνει σαματά.

«Είμαστε σε μεγάλη κόντρα με τη Νικολέτα. Τη θεωρώ τη μεγαλύτερη αντίπαλό μου. Η Μαρίνα έκανε οικονομική επίδειξη, ενοχλήθηκα πολύ με το “φτωχάντζα”. Η στάση μου προς τη Μαρίνα ήταν υπερβολική, αλλά με είχε βγάλει εκτός εαυτού. Ζήτησα συγγνώμη από τη Μαρίνα κι αυτή αντίστοιχα από μένα. Και καλημέρα που λέω στην Εριέττα πολύ της είναι.

Η Χριστίνα είναι τσαμπουκαλού, αλλά έχει καλή ψυχή. Πραγματικά στεναχωρήθηκα που έφυγε. Θα τις πιάσω όλες από το μαλλί και θα τις κάνω σφουγγαρίστρα. Η βίλα χρειάζεται σφουγγάρισμα με τόσα… τσόκαρα που περπατούν εκεί μέσα. Ερωτεύτηκα τον Παναγιώτη, είναι ένας κύριος», είπε η Αντζελίνα.

«Το ξέρεις ότι μου το έχουν πει τα κορίτσια μέσα στη βίλα; Η Βίβιαν μου το έχει πει, με λέει… Σοράγια από το Τεπελένι», είπε στη συνέχεια, όταν ο δημοσιογράφος της έδειξε ένα κολάζ με το θρυλικό ρόλο της Σοράγια.

The Bachelor Σοράγια από το Τεπελένι Αντζελίνα

Έγινε η αποκάλυψη - Αυτό ζήτησαν από τον Παναγιώτη Βασιλάκο πριν μπει στο Bachelor

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πραγματοποίησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Μέσα σε όλα, ο Παναγιώτης αποκάλυψε στο Happy Day τι του ζήτησε η οικογένεια του πριν να συμμετάσχει στο The Bachelor.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης εξομολογήθηκε πως η μητέρα του επιθυμεί να είναι ο εαυτός και να μην προσποιηθεί ποτέ για τίποτα. Έτσι, δήλωσε: "Πριν μπω στο Bachelor η μάνα μου, μού είπε να είμαι πάντα ο εαυτός μου. Η μάνα μου και ο πατέρας μου γνωρίζουν πως είμαι άνθρωπος που σέβομαι πάντα τον συνάνθρωπο μου. Αυτό δε σημαίνει πως θα είμαι και πάντα ευγενικός. Εξαρτάται και πως θα μου συμπεριφερθούν και ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου".

Έπειτα, αποκάλυψε πως βλέπει την ζωή του στο μέλλον και ποια είναι η ιδανική γυναίκα για τον ίδιο.

"Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου παντρεμένο με παιδιά. Είναι πολύ όμορφο να προσπαθείς να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο και να τον δεις να εξελίσσεται, να προοδεύει. Να καταφέρνει πράγματα κα στόχους στη ζωή του.

Θέλω η γυναίκα της ζωή μου να είναι στα πρότυπα της μητέρας μου. Είναι μια ήρεμη γυναίκα, η οποία είναι πάρα πολύ εργατική. Είναι κούκλα. Είναι πάρα πολύ αφοσιωμένη στην οικογένειά της, στα παιδιά της. Πολύ αφοσιωμένη στον άντρα της. Δηλαδή θεωρώ ότι ο πατέρας μου, ό,τι έχει καταφέρει στη ζωή της το έχει κάνει επειδή υπήρχε η μάνα μου στη ζωή του. Είναι η κολώνα του σπιτιού." κατέληξε ο Βασιλάκος. Σαματάς με το βίντεο που κυκλοφόρησε με την Αντζελίνα

ο παναγιώτης βασιλάκος αποκάλυψε για το the bachelor