The Bachelor: Σαματάς με το βίντεο που κυκλοφόρησε με την Αντζελίνα

Εσείς ακόμη να το δείτε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Σαματάς με το βίντεο που κυκλοφόρησε με την Αντζελίνα

Σαματάς επικρατεί με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μέσα από το σπίτι του The Bachelor, με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα. Ήδη μάλιστα, έχει συγκεντρώσει πάνω από 11 χιλιάδες likes.

Η συγκεκριμένη παίκτρια έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, τόσο από τις συμπαίκτριες της, όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό λόγω της συμπεριφοράς της. Είναι πολύ ανταγωνιστική και δεν γίνεται να ξεχάσουμε την στιγμή που κομμάτιασε το τριαντάφυλλο της νέας παίκτριας.

Το Tik Tok του Bachelor λοιπόν, γιόρτασε τους 100 χιλιάδες ακόλουθούς του, με ένα ξεχωριστό βίντεο, ειδικά φτιαγμένο για την επίτευξη του στόχου.

Η Αντζελίνα συγκεκριμένα, αυτοσχιδίασε και έπαιξε drums σε μια κατσαρόλα που ήταν στο κεφάλι συμπαίκτριας της.

The Bachelor: To ατύχημα της Αντζελίνας που δεν άφησε πολλά στη φαντασία!

Στο αυριανό επεισόδιο The Bachelor ο Παναγιώτης θα επισκεφτεί την βίλα των κοριτσιών και θα παίξει μαζί τους κάποια παιχνίδια. Σε ένα από αυτά η Αντζελίνα θα έχει ένα ατύχημα το οποίο θα είναι αποκαλυπτικό.

Τα κορίτσια θα χρειαστεί να ανέβουν πάνω σε έναν έναν ταύρο και να κρατηθούν όση περισσότερη ώρα μπορούν. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο καθώς προσπαθεί να τις πετάξει κάτω.

Όταν έρθει η σειρά της Αντζελίνας καt;a την πτώση της θα φανεί το εσώρουχο της όπως είδαμε στο trailer. Δείτε την Μαγδαληνή με μαγίο!

αντζελίνα εσώρουχο

ALPHA: Ποια Σία και Αντζελίνα; Αυτή παντρεύεται ο Βασιλάκος στο τέλος του The Bachelor

Πολλά είναι τα spoiler που έχουν βγει για το The Bachelor και συγκεκριμένα για τον τελικό και για το ποια παίκτρια πρόκειται να παντρευτεί τελικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Αυτό όμως είναι "φωτιά" για το ριάλιτι του ALPHA, αφού η πρόταση δεν θα γίνει ούτε στην Σία , αλλά και ούτε στην Αντζελίνα, όπως γραφόταν.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η τελική τριάδα είναι η Αντζελίνα, η Νικόλ και η Βίβιαν, με την πρώτη ωστόσο, να αποχωρεί στον ημιτελικό με κλάματα στα μάτια.

Αυτή λοιπόν παντρεύεται ο Βασιλάκος στο The Bachelor του ALPHA

Από τις δύο φιναλίστ, εκείνη που πρόκειται να παντρευτεί όπως φαίνεται τον Παναγιώτη Βασιλάκο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του blog Red Rose το οποίο επικαλείται πληροφορίες από το κανάλι, είναι η Νικόλ Τσομπανίδου. Βέβαια, να πούμε πως αν ο Βασιλάκος δεν θέλει μπορεί να κάνει την ανατροπή και να μην επιλέξει καμία.