Ελένη Χατζίδου: Έφτιαξε "περπατόπιτα" στην κόρη της!

Το περίεργο έθιμο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Έφτιαξε

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν μαζί ένα μωράκι το οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα και η περήφανη μαμά του έφτιαξε "περπατόπιτα!"

Τι είναι περπατόπιτα; Ένα έθιμο της βορείου Ελλάδος, όπου οι νοικοκυρές έφτιαχναν στο μωρό τους όταν έκανε τα πρώτα του βήματα.

Την περπατόπιτα της μικρής Μελίτας την έφτιαξε η γιαγιά της Δήμητρα και ήταν πολύχρωμα διακοσμημένη. Δείτε εδώ την υπέροχη ανάρτηση που έκανε η Ελένη Χατζίδου μαζί με την κόρη της.

χατζίδου κόρη

Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου, θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, αν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδί μαζί με τον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολλές φορές επιλέγει να κάνει Q&A προκειμένου να επικοινωνεί με τους followers της και να μοιράζεται μαζί τους σκέψεις της για την καθημερινή της ζωή αλλά και για τη δουλειά της.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Χατζίδου για το δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου

Το ίδιο έκανε λοιπόν και πριν από μερικές ώρες, όταν ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους τι θα ήθελαν να μάθουν. Ένας από αυτούς έσπευσε να τη ρωτήσει αν είναι στα άμεσα σχέδια της να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου.

Η τραγουδίστρια δε δίστασε να δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη ερώτηση και να απντήσει.

«Τώρα τελευταία το σκέφτομαι πολύ έντονα», απάντησε η Ελένη Χατζίδου με απόλυτη ειλικρίνεια.

Άσχημα νέα για Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου - Τι συνέβη

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα έμειναν να κυριαρχούν στο Καλοκαίρι #Not, το οποίο όμως δυστυχώς εχθές 9/9 έκανε... άσχημα νούμερα!

Η αλήθεια είναι πως ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη είναι δύσκολος και καθημερινά τα νούμερα ανεβοκατεβαίνουν ανεξέλεγκτα για όλα τα project. Την Τετάρτη το πρωί όμως η εκπομπή Καλοκαίρι #NOT έκανε μονοψήφια αφού έπιασε το 9,4%... Να σημειωθεί όμως πως όλα τα προγράμματα έκαναν όχι και τόσο καλά ποσοστά όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα...

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11,1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12,0
  • Mega: Αν θυμηθείς το όνειρό μου 9,2
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 9,7
  • Open: Καλοκαίρι #ΝΟΤ 9,4
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,8

Εμείς, πιστεύουμε πάντως σε Ετεοκλή και Ελένη και ελπίζουμε να ανανεώσουν για την επόμενη σεζόν!