My Style Rocks: Η ανατροπή στον νικητή τη ημέρας!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η ανατροπή στον νικητή τη ημέρας!

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τους καλούς βαθμούς και να πάρουν τον έξτρα βαθμό.

Στο τέλος του επεισοδίου η Έρη και ο Μηνάς είχαν την υψηλότερη με βαθμολογία, έτσι βρέθηκαν μπροστά από τους υπόλοιπους παίκτες ώστε να τους δώσουν την ψήφο τους.

Αυτοί, έδωσαν τις ψήφους έτσι , ώστε να είναι ίσοι και στους δύο με αποτέλεσμα να είναι και οι δύο νικητές. Θυμίζουμε πως νωρίτερα, η Χριστίνα τσακώθηκε και με την Άρτεμις.

my style rocks νικητης

"Έσκασε" μόλις - Η Κωνσταντίνου Σπυροπούλου επιστρέφει επίσημα στο My Style Rocks

Το πρωί της Πέμπτης, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε μια είδηση "φωτιά" στους τηλεθεατές του Πρωινού. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στο πλατό του My Style Rocks.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, ότι στα τελευταία επεισόδια του σόου σκοπεύουμε να δούμε και την Κωνσταντίνα. Ποιος θα είναι όμως ο ρόλος της;

Μπορεί σαν παρουσιάστρια να τράβηξε όλα τα βλέμματα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα επιστρέψει με αυτήν την αρμοδιότητα. Αντιθέτως, θα αναλάβει τον ρόλο του γκεστ κριτή.

Όπως και να έχει, εμείς ανυπομονούμε να την απολαύσουμε ξανά! Εντυπωσιακή η αλλαγή στα μαλλιά της - Έγινε...ραπουνζέλ!

Δείτε παραπάνω στο απόσπασμα που ακολουθεί:

My Style Rocks: Πιο σκληρή από ποτέ η Έλενα Χριστοπούλου στην Αρετή - "Πάρ'το αλλιώς!"

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε, όχι τα ρούχα τη Αρετής Λίς αλλά την γενικότερη υπεροπτική της συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα!

«Πιστεύω ότι εσύ τα έχεις πάρει στο κρανίο γενικώς, πιστεύω ότι έχεις μια περίεργη αδιαφορία, plus “Δεν με νοιάζει”. Και εγώ εκεί έχω κάποιες ενστάσεις.

Και σε ατάκες σου και σε συμπεριφορές. Σε έχω δει ντυμένη με fast fashion και σου έχω πει πόσο ωραία είσαι και πόσο ωραία δείχνουν πάνω σου. Θέλω λίγο να το πάρεις αλλιώς, γιατί δεν σου αξίζει και δεν σου αρμόζει να έχεις ένα περίεργο attidude. Το τι θα γίνει θα φανεί στην πορεία.

Μη χάνεις τον χαρακτήρα σου και κάποια κομμάτια, που εγώ έχω εκτιμήσει… Αυτή η αντίδραση δεν σου αρμόζει. Κάνε focus εδώ. Μια χαρά μπορείς να ντυθείς και με 100 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.