Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ποζάρουν αγκαλιά με το μωρό τους μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πολύ γλυκιά ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ποζάρουν αγκαλιά με το μωρό τους μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα σαν 3μελής οικογένεια περνάνε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αφού έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να είναι πολύ έντονες και γεμάτες αγωνία αλλά όλες οι οικογένειες προσπαθούν να φτιάξουν την διάθεση όλων στο σπίτι.

Έτσι και αυτή η οικογένεια στόλισε και τράβηξε την πιο γλυκιά φωτογραφία μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

μπουρδούμης παιδί

Λένα Δροσάκη: Η σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη αποκάλυψε τον λόγο που εγκατέλειψε την Αθήνα!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έχουν γίνει πρόσφατα γονείς σε ένα αγοράκι και δεν σταματούν να μοιράζονται μαζί μας φωτογραφίες του. Η Λένα σε μια συνέντευξη της στην εφημερίδα secret αποκάλυψε πολλά για την μητρότητα αλλά και γιατί εγκατέλειψε την Αθήνα!

"Έχω έρθει στην Πάτρα για λίγο καιρό, κοντά στους γονείς μου, για να με βοηθήσουν. Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Τώρα που το παιδί μεγαλώνει σιγά-σιγά, είναι πολύ ωραία και δύσκολα παράλληλα", ανέφερε.

Ακόμα αναφέρθηκε και στην βάφτιση του γιού τους!

"Λέμε να τον βαπτίσουμε του χρόνου. Νονά θα είναι μια φίλη μου. Ακόμη δεν έχουμε κανονίσει τίποτα. Θα του δώσουμε το όνομα του πατέρα του Αλέξανδρου, Αναστάσιος. Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλός μπαμπάς, τρυφερός και ασχολείται πολύ με το παιδί".

Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Εγκατέλειψαν το μαιευτήριο με το μωράκι τους - Η πρώτη τρυφερή ανάρτηση

ην πρώτη τρυφερή ανάρτηση έκαναν Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η οποία μας δείχνει να αφήνουν πίσω το μαιευτήριο.

Όπως έχει γίνει προσφάτως γνωστό, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί την περασμένη Τετάρτη και η ευτυχία τους δεν έχει όρια. Το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν η γλυκιά Λένα Δροσάκη πήρε το εξιτήριο και μαζί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και το μωράκι τους ξεκίνησαν για το σπίτι τους, ως μία πανέμορφη πλέον οικογένεια.

Ο Αλέξανδρος φρόντισε να μας ενημερώσει με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram που ήταν ιδιαιτέρως τρυφερή.

Η τρυφερή ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στο Instagram

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Πάμε γιε μου! Αντάμα να γνωρίσουμε τον κόσμο, αντάμα να διαβούμε το κατώφλι του! Λένα αγάπη μου, στο πλάι μας κι εσύ, οι τρεις μαζί χέρι, χέρι!»

μπουρδούμης μωρό