The Bachelor: Στα όρια της έφτασε η Σία - "Κατεβάστε με , πεθαίνω!"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Στα όρια της έφτασε η Σία -

Στο σημερινό επεισόδιο The Bachelor ο Παναγιώτης έβγαλε τα κορίτσια για ραντεβού στο λούνα παρκ, μόνο που η Σία δεν άντεξε τα extreme παιχνίδια και ένα συγκεκριμένο έφτασε στα όρια της!

Στο παιχνίδι red devil όπου ένα γιγάντιο σφυρί στριφογυρίζει στον αέρα με τις παίκτριες δεμένες επάνω του, η Σία έφτασε στα όρια της και κόντεψε να της κοπεί η ανάσα!

Άριχσε να φωνάζει "Πεθαίνω κατεβάστε με!" και φυσικά ο Παναγιώτης ειδοποίησε αμέσως ώστε να σταματήσει να λειτουργεί. Αυτή ωστόσο είναι η γυναίκα της ζωής του.

The Bachelor: Αυτή η κοπέλα δεν επιστέφει στην βίλα - Η απόφαση του Βασιλάκου

Στο σημερινό 12/11 επεισόδιο του The Bachelor, μια κοπέλα μετά από απόφαση του Παναγιώτη Βασιλάκου δεν πρόκειται να επιστρέψει στη βίλα.

Συγκεκριμένα, όπως θα παρακολουθήσουμε θα επιλέξει την Σία, την Αντζελίνα, την Ραφαέλα, αλλά και την Βίβιαν για ένα ομαδικό ραντεβού, ωστόσο μια από αυτές δεν θα γυρίσει πίσω.

Ο λόγος για την Βίβιαν! Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συνεχίσουν το ραντεβού τους ή θα... φύγει.

The Bachelor: "Έχασε" τα λόγια του ο Βασιλάκος στον αέρα του ALPHA - Έψαχνε νυφικό για το γάμο τους η Νικόλ

Τα λόγια του είδαμε να χάνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο The Bachelor, όταν η Νικόλ του είπε πως θέλει να ψάξει νυφικό για το γάμο τους, με το που τελειώσει το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο, ο Παναγιώτης πηγαίνει με την Νικολέττα για shopping σε έναν οίκο μόδας, με την παίκτρια να τρελαίνεται από την χαρά της, καθώς το πρώτο που βλέπει είναι τα νυφικά φορέματα.

Η ίδια, δείχνει να ενθουσιάζται με τα πολυτελή υφάσματα γύρω της, αλλά περισσότερο απ’ όλα τραβούν την προσοχή της τα νυφικά. Μάλιστα, του είπε πως θα ήθελε να ψάξει ένα για το γάμο τους που θα ήθελε να γίνει στην Αμοργό, με τον Βασιλάκο να ομολογεί ότι μάλλον βιάζεται λίγο. Βέβαια, εμείς ήδη ξέρουμε ποια θα παντρευτεί στο τέλος!

Τι θα πάρει τελικά η Νικόλ σε αυτό το διαφορετικό shopping therapy;