Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Big Brother: Έξαλλος ο Πυργίδης με τον Μακρίδη - "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!"

Τι συνέβη;

Big Brother: Έξαλλος ο Πυργίδης με τον Μακρίδη -
News 13.11.2020 00:16
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Έξαλλός έγινε ο Πυργίδης στο Big Brother όταν ο Χρήστος Μακρίδης έκρινε το πως παίζει και το αν είναι δυνατός ή όχι. Ο Μακρίδης έκρινε πως επειδή ο Πυργίδης επειδή δεν έχει βρεθεί προτεινόμενος, δεν έχει ζήσει το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μακρίδης δήλωσε πως επειδή ο ίδιος και ο Βαρουξής έχουν βρεθεί προτεινόμενοι, έχουν ζήσει πιο έντονα το παιχνίδι σε αντίθεση με τον Πυργίδη.

Αυτό τον εξόργισε και για πρώτη φορά τον είδαμε να φωνάζει και να δηλώνει πως ο καθένας κάνει το δικό του game και το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με το κοινό δεν σημαίνει πως δεν είναι αρκετά δυνατός, αφού το σπίτι είναι αυτό που τον κρατάει μέσα.

Ωστόσο, ξεφεύγουν στο Big Brother. Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο στην πισίνα.

Big Brother: Είναι οριστικό! Αυτοι είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Είναι πλέον οριστικό μετά το spoiler που βγήκε για το Big Brother και τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής 13/12. Ποιον θα ψηφίσει το κοινό για να φύγει;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ένα από τα πρόσωπα που είναι υποψήφια, σώζεται από το βέτο, το οποίο είναι διπλό.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες διαγωνίζονται σε ζευγάρια και τη νίκη παίρνει ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη, άρα η τραγουδίστρια είναι ασφαλής καθώς και δεν πρόκειται να φύγει αυτή την εβδομάδα!

Άρα η 3άδα είναι Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ραμόνα Μοροσάνου και Χρήστος Μακρίδης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατροπή που θα συζητηθεί στο Big Brother - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother - Highlights 22/10: Τα κλάματα του Μακρίδη για την οικογένεια του και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Share