Ξεφεύγουν στο Big Brother - Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο στην πισίνα

Εξωπραγματικό περιστατικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεφεύγουν στο Big Brother - Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο στην πισίνα

Όσο πάει στις ξένες εκδοχές του Big Brother ξεφεύγει το πράγμα! Τα περιστατικά που πιάνουν οι κάμερες μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού αν είχαν παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση θα είχαν πέσει πολλές μηνύσεις και το ΕΣΡ θα περίμενε στην γωνία.

Αυτή την φορά, παίκτες πιάστηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές στην πισίνα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί, επίσης, πως πριν από λίγο καιρό είχαν μπει 4 άτομα μαζί στην μπανιέρα...

Big Brother: Το έκαναν κάτω από το τραπέζι - Η κάμερα κατέγραψε εικόνα και ήχο

Μπορεί το Big Brother στην Ελλάδα να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον αλλά στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού στο εξωτερικό γίνονται τρεις φορές χειρότερα πράγματα! Για την ακρίβεια οι κάμερες κατέγραψαν καρέ καρέ και σε εικόνα και σε ήχο δυο παίκτες να... συνουσιάζονται κάτω από το τραπέζι!

Βίντεο ντοκουμέντο από το Big Brother - Καρέ καρέ το περιστατικό με τους παίκτες κάτω από το τραπέζι

Big Brother: "Πάγωσαν" οι παίκτες στην ανακοίνωση του δεύτερου lockdown

Στο σημερινό live του Big Brother, λίγες ώρες πριν από την καραντίνα στην χώρα, οι παίκτες ενημερώθηκαν από τον μεγάλο αδερφό ότι στην χώρα έρχεται το δεύτερο lockdown.

Oι παίκτες στο άκουσμα αυτού του νέου, σάστισαν και δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

«Συγκάτοικοι καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω μια νέα ενημέρωση σχετικά με την πορεία της πανδημίας. Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν 2917 νέα κρούσματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη μέρα. Ταυτόχρονα είχαμε 29 θανάτους.

Τους περισσότερους από κάθε άλλη μέρα. Σχεδόν 10.000 κρούσματα επιβεβαιώθηκαν μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, όταν συνολικά από την αρχή της πανδημίας είμαστε σε κάτι περισσότερο από 50.000. Είχαμε επίσης σημαντική αύξηση στους νοσηλευόμενους αλλά και στους διασωληνωμένους ασθενείς» τόνισε ο Μεγάλος Αδελφός στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Από αύριο, Σάββατο στις 6 το πρωί, ολόκληρη η χώρα τίθεται ξανά σε γενικό lockdown μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Επανέρχονται τα sms για να βγαίνει κάποιος από το σπίτι ενώ η μάσκα είναι πλέον υποχρεωτική παντού, σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Ο Big Brother τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα έτσι ώστε να είστε ασφαλείς».