Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οικονομική πληγή η πανδημία για Κουρκούλη - Κελεκίδου: "Εδώ και 8 μήνες..."

Όλα όσα αποκάλυψε στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ

Οικονομική πληγή η πανδημία για Κουρκούλη - Κελεκίδου:
News 13.11.2020 08:01
Από Youweekly Team

Ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Tik Talk του Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η πανδημία έχει πλήξει και το δικό του σπίτι με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Πιο συγκεκριμένα, στο talk show του ALPHA, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα μιλήσω τουλάχιστον μεταπολιτευτικά και πράγματι είναι η χειρότερη περίοδος που έχω ζήσει».

Ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις με την Πάολα, με ρεκόρ εισπράξεων και θεατών, που ήταν κάτι το απίστευτο στη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν να κατέβουμε στην Αθήνα, βρισκόμαστε μέσα στην όλη αναμπουμπούλα με τον κορωνοϊό και μας πρόλαβαν τα μέτρα» δήλωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Κουρκούλης. «Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι».

«Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης. Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Ότι έχω καταφέρει και έχω πάρει, το έχω κάνει μόνος μου με τον ιδρώτα μου. Ότι πλέον έχω στον δικό μου κουβά είναι για να περάσω τα επόμενα χρόνια στα γηρατειά μου και να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο» εκμυστηρεύτηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης με την 35χρονια επαγγελματική διαδρομή στον χώρο του τραγουδιού.

Ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχθηκε ακόμα πως την δεδομένη χρονική στιγμή πορεύεται στην καθημερινότητα από τις αποταμιέυσεις που έχει κάνει από τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς ωστόσο να αγνοεί πως «χιλιάδες περιπτώσεις άλλων συναδέλφων είναι σε χειρότερη μοίρα, στο στάδιο της πείνας».

Κέλλυ Κελεκίδου: Μιλά ανοιχτά για το φημολογούμενο χωρισμό της με τον Νίκο Κουρκούλη

Υπήρξε ανατάραξη στις ισορροπίες του γάμου σου, που σ' έκανε να τρομάξεις;

Δεν είμαι ο άνθρωπος που φέρνω πανικό στη ζωή μου, θεωρώ, όμως, ότι, μετά από πάρα πολλά χρόνια, μπορεί να υπάρχουν και στιγμές που, ναι, αναταράσσεται κάποιες φορές η σχέση, αλλά μόνο έτσι μπορείς να χτίσεις πράγματα. Δεν είμαι άνθρωπος που λέω "πάντα", λέω πως, όταν υπάρχει σεβασμός κι εμπιστοσύνη, είναι κάποια βασικά συστατικά για να πιστεύει ότι η σχέση στο πέρασμα του χρόνου θα έχει πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια. Το "πότε", το "αν" και το "ίσως" είναι στοιχεία που δεν τα βάζω μέσα, γιατί, όταν χρησιμοποιούμε λέξεις πολλές φορές καλλιεργούμε ένα περιβάλλον το οποίο ίσως δεν χρειάζεται.

Αναφέρεσαι στις δηλώσεις που είχες κάνει για τους τριγμούς στη σχέση σου με το σύζυγο σου;

Ποτέ δεν έχω δηλώσει τίποτα τέτοιο κι όσες φορές με ρωτούν, αν αυτό είναι κάτι που με πειράζει, έχω πει ότι δεν με ενοχλεί καθόλου. Όταν παίρνουμε αυτήν την τοξικότητα και χάνουμε το χρόνο μας σε ανούσια πράγματα, μετά διοχετεύεται κάπου αλλού. Είναι κάποιοι που κάποιες φορές μπορεί να το έγραψαν, αλλά δεν με πείραξε ποτέ.

Κέλλυ κελεκίδου Νίκος Κουρκούλης φήμες χωρισμός κριση

Άρα, δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα στη σχέση σας με τον Νίκο, δεν φτάσατε ποτέ σε κάποιο όριο που χρειάστηκε να επαναπροσδιοριστείτε, ν' αποφασίσετε αν θα μείνετε μαζί ή όχι;

Όχι, ίσα ίσα, απλά ήταν κάτι που κάποιοι, κάποιες φορές, το χρησιμοποιούσαν κατά καιρούς. Στη σχέση, σαφέστατα, με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητα πράγματα, που πρέπει να αυτοβελτιώνεσαι, όπως κι ο απέναντι σου, αν αυτό σημαίνει ότι επαναπροσδιορίζει πράγματα, ναι, αλλά όχι να πεις «φεύγω», αν είναι να φύγεις... φεύγεις.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης τα λόγια της Κέλλυς Κελεκίδου για τους γονείς της που πέθαναν

Κέλλυ Κελεκίδου: Η αποκάλυψη για το γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη - "Δεν μπορεί να διαχειριστεί..."

Share