Big Brother: Νέο απαράδεκτο πλάνο της Ραμόνα - Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Τόλμησαν να το δείξουν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Νέο απαράδεκτο πλάνο της Ραμόνα - Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του Big Brother οι τηλεθεατές παραπονιούνται για τα αισχρά πλάνα που δείχνει, κάτι όμως που δεν σταματά διόλου να συμβαίνει. Στην φόρα βγήκε ένα ακόμη απαράδεκτο πλάνο μιας παίκτριας που μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχα θεάματα.

Αναφερόμαστε στην Ραμόνα, η οποία επέλεξε να κάνει ντους με ένα μαγιό που μόνο σεμνό δεν το λες. Φυσικά ο σκηνοθέτης δεν έχασε ευκαιρία και το έπαιξε στους τηλεοπτικούς δέκτες κανονικά.

Η 37χρονη διαγωνιζόμενη πράγματι έχει ένα εντυπωσιακό σώμα και πολλές φορές είναι πρωταγωνίστρια σε τέτοια είδους πλάνα. Είναι οριστικό! Αυτοι είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δείτε παρακάτω τα πλάνα της Ραμόνα

big brother απαράδεκτο πλάνο ραμόνα

big brother απαράδεκτο πλάνο

Big Brother: Ο Χρήστος πήδηξε πάνω στο κρεβάτι της Ραμόνα - Νέα πλάνα στη δημοσιότητα

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε μερικά νέα τολμηρά πλάνα να βγαίνουν στην δημοσιότητα, καθώς ο Χρήστος Βαρουξής δε δίστασε να πηδήξει πάνω στο κρεβάτι της Ραμόνα, προκειμένου να την ζεστάνει το βράδυ.

Φαίνεται πως… και ο Χρήστος Βαρουξής ξεθάρρεψε στο νέο επεισόδιο του Big Brother, με τον αδελφό του Παναγιώτη, που βιώνει στιγμές… χωρισμού με την Χριστίνα, να κάνει «άγριο» πέσιμο στη Ραμόνα.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει τα αισθήματά του για τη συγκάτοικό του, η οποία όμως δεν είναι και πολύ… θερμή μαζί του. Για την ακρίβεια, ορισμένες πράξεις της προσφέρουν υποσχέσεις στον Χρήστο, αλλά όταν εκείνος θέλει να της δείξει κάτι πιο άμεσο, τότε του ρίχνει… την χυλόπιτα.

Κάτι τέτοιο, ακριβώς, συνέβη και στο δωμάτιο. Ο Χρήστος της έδωσε ένα φούτερ, αλλά είχε… ορέξεις, με αποτέλεσμα να τρέξει στο κρεβάτι της. Τελικά, όμως, η Ραμόνα τον έδιωξε, αφήνοντάς τον μόνο του.

Ξεφεύγουν στο Big Brother - Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο στην πισίνα

Όσο πάει στις ξένες εκδοχές του Big Brother ξεφεύγει το πράγμα! Τα περιστατικά που πιάνουν οι κάμερες μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού αν είχαν παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση θα είχαν πέσει πολλές μηνύσεις και το ΕΣΡ θα περίμενε στην γωνία.

Αυτή την φορά, παίκτες πιάστηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές στην πισίνα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί, επίσης, πως πριν από λίγο καιρό είχαν μπει 4 άτομα μαζί στην μπανιέρα...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Big Brother Highlights 12/11: Τα ξεσπάσματα του Πυργίδη και η στόμα με στόμα δοκιμασία

Big Brother: Έτσι είναι ο Χρήστος Ξανθόπουλος 20 χρόνια μετά - Δεν θα τον αναγνωρίσεις