Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Big Brother: Είναι οριστικό! Αυτοι είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιος κερδίζει το βέτο;

Big Brother: Είναι οριστικό! Αυτοι είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση
News 12.11.2020 12:10
Από Ελένη Ζουγανέλη

Είναι πλέον οριστικό μετά το spoiler που βγήκε για το Big Brother και τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής 13/12. Ποιον θα ψηφίσει το κοινό για να φύγει;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ένα από τα πρόσωπα που είναι υποψήφια, σώζεται από το βέτο, το οποίο είναι διπλό.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες διαγωνίζονται σε ζευγάρια και τη νίκη παίρνει ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη, άρα η τραγουδίστρια είναι ασφαλής καθώς και δεν πρόκειται να φύγει αυτή την εβδομάδα!

Άρα η 3άδα είναι Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ραμόνα Μοροσάνου και Χρήστος Μακρίδης.

Ωστόσο, ξεφεύγουν στο Big Brother. Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο στην πισίνα.

Big Brother Highlights 11/11: H άβολη συζήτηση Άννας Μαρίας - Θέμη και η απαιτητική δοκιμασία

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στο επεισόδιο της Τετάρτης στο σπίτι του Big Brother. Μια άβολη συζήτηση επικράτησε μεταξύ της Άννας Μαρίας και του Θέμη με τις ερωτήσεις της πρώτης να τον φέρνουν σε αμηχανία. Η δοκιμασία που έπρεπε να κληθούν τους δυσκόλεψε αρκετά με την καλύτερη επίδοση να την σημειώνει η Σοφία.

Θυμάστε τον Χρήστο Ξανθόπουλο από το πρώτο Big Brother; Δείτε πώς είναι σήμερα, 20 χρόνια μετά!

Big Brother: Η άβολη ερώτηση της Άννας Μαρίας στον Θέμη - "Έχεις πάει...;"

Το σημερινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με μια έντονη συζήτηση της Άννας Μαρίας με τον Θέμη για τον λόγω που τσακώθηκαν πριν μερικές μέρες.

Πριν μερικές μέρες, Θέμης και Άννα Μαρία τσακώθηκαν έντονα καθώς η παίκτρια δήλωσε πως ο Θέμης είναι η ντροπή των γκέι.

Σήμερα, οι δυο τους ήθελαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με μια συζήτηση. Σε αυτή, ο Θέμης υπερασπιζόμενος τον εαυτό του δήλωσε πως είναι άντρας αλλά θηλυπρεπής και τότε η Άννα Μαρία τον ρώτησε "Έχεις πάει με γυναίκα;" με τον Θέμη να απαντά αρνητικά με μεγάλη αμηχανία για τις προσωπικές ερωτήσεις που του έκανε. Δείτε εδώ την επίθεση που δέχθηκε ο Μικρούτσικος!

Βig Borther: Τα βρήκαν σκούρα με την Σοφία τα αγόρια στην δοκιμασία

Στην δοκιμασία το βράδυ της Τετάρτης στο Big Brother, οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν τούρτες χωρισμένοι σε ομάδες. Όμως τα αγόρια τα βρήκαν σκούρα με την Σοφία.

Η μία ομάδα στην οποία ήταν η Σοφία, ο Θέμης ο Ζακ και ο Δημήτρης Κεχαγιάς τα βρήκε λίγο σκούρα καθώς δεν επικράτησε η ιδέα της Σοφίας στο τι τούρτα θα έφτιαχναν με σκοπό να τους αφήσει μόνους να την φτιάξουν.

Οι άντρες της παρέας ήθελαν να κάνουν κάτι πιο απλό αφού δεν γνώριζα πολλά από ζαχαροπλαστική με αποτέλεσμα η Σοφία να το παίρνει πολύ πιο σοβαρά από ότι θα έπρεπε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Ενοχλημένη η Σοφία με τον Ζακ - Το μεγάλο της παράπονο

Big Brother: Στα μαχαίρια Γρηγόρης και Σοφία - «Ψήφισέ με να φύγω»

Share