Ανατριχιαστική αποκάλυψη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Η μεγάλη μου κόρη..."

Περιέγραψε το περιστατικό στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιαστική αποκάλυψη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Μια συγκλονιστική αποκάλυψε έκανε το πρωί της Παρασκευής η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day για την κόρη της και ένα ατύχημα που παραλίγο να είχε.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ, που έδωσε ο Ζήσης Ρούμπος και αποκάλυψε πως η κόρη του πήγε να πάθει αναρρόφηση στον ύπνο της η Σταματίνα θέλησε να μοιραστεί την δική της εμπειρία με ένα τέτοιο τραγικό συμβάν που όμως... έληξε αναίμακτα.

«Εμένα η μεγάλη μου κόρη, όταν ήταν μικρή… έπινα νερό από πλαστικό μπουκάλι και είχε πάρει το καπάκι να το μασουλήσει. Έβγαζε δόντια. Ξαφνικά εκεί που το καταλαβαίνω, της λέω “βγάλτο”. Δεν μιλούσε καλά. Βάζω δάκτυλο και της το μαζεύω από τον οισοφάγο. Θέλει προσοχή. Εγώ μια φορά στο ντους ήπια νερό και πήγα να πνιγώ. Λέω θα με βρουν στο ντους πνιγμένη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έγινε... έξαλλη η κόρη της - «Έφτασε η ώρα που...»

Μια αποκάλυψη για την κόρη της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί στη εκπομπή της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο λόγο που έγινε έξαλλη η κόρη της όταν ξύπνησε.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια και μανούλα τριών παιδιών, η κόρη της νευρίασε όταν κατάλαβε πως σήμερα είναι αργία και δε θα πήγαινε σχολείο.

«Θέλω να σας πω κάτι πολύ αστείο. Η κόρη μου η μεγάλη που είναι στο γκρουπ που πήγε σχολείο Τρίτη και Πέμπτη την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή την εβδομάδα θα πήγαινε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή, όταν κατάλαβε πως είναι αργία σήμερα, νευρίασε. Και μου λέει “γιατί μαμά γιατί πάλι δυο φορές την εβδομάδα εγώ;” Και λέω έφτασε η ώρα που θα ζητάνε να μην κάνουν αργία και να πάνε σχολείο», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Στον αέρα είχε αποκαλύψει και ένα ατύχημα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή κόρη