Σοκάρει γνωστός ηθοποιός - "Το παιδί μου έπαθε αναρρόφηση στον ύπνο του, αν δεν..."

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σοκάρει γνωστός ηθοποιός -

Σε μια διαφορετική συνέντευξη από αυτές που έχουν συνηθίσει είδαμε γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή που εξομολογήθηκε πως παραλίγο να χάσει το παιδί του στον ύπνο του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μαμά-δες” ήταν ο ηθοποιός Ζήσης Ρούμπος ο οποίος μίλησε για την σχέση του με την γυναίκα του και το παιδί του. Μάλιστα αποκάλυψε πως πλέον δεν την αμφισβητεί ποτέ του. Ο λόγος, ένα περιστατικό που τον σημάδεψε.

«Θα σου πω πολύ γρήγορα μια εμπειρία που με έκανε να πω μέσα μου ότι δεν αμφισβητώ ποτέ σε τίποτα τη γυναίκα μου. Ήταν βράδυ, ήταν 12 μηνών το παιδί, ήδη κοιμόταν μόνος στην κούνια, στο δωματιάκι του… Και είχαμε το μόνιτορ, πέφτουμε για ύπνο με τη γυναίκα μου και ακούω το παιδί να βήχει. Και μου λέει η γυναίκα μου “έβηξε το παιδί” και εγώ είχα την κλασική αντίδραση ότι… εντάξει ρε παιδί μου, χαλάρωσε τώρα να κοιμηθούμε. Και σηκώνεται και πάει.

Το παιδί είχε φάει μακαρόνια, ήταν ανάσκελα και είχε πάθει αναρρόφηση. Το λέω και ανατριχιάζω. Σκέφτομαι, αν την είχα πείσει και επέμενα και της έλεγα… κάτσε ρε παιδί μου. Οπότε, σε εκείνο το σημείο είπα ότι δεν ξαναφέρνω αντίρρηση στη γυναίκα μου για τίποτα», Ζευγάρι της showbiz θα γίνουν γονείς!

ζήσης ρούμπος

Γνωστό ζευγάρι της showbiz μας δείχνει για πρώτη φορά το νεογέννητο μωράκι του!

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με την σχέση τους να μετρά ήδη πολλά χρόνια, Πριν λίγες ημέρες έφεραν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί και το ζευγάρι ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις πρώτες φωτογραφίες του νέου μέλους της οικογένειας, μετά την γέννησή του!

Ο Λόγος φυσικά για τον Ενρίκε Ιγκλέσιας και την Άννα Κουρνίκοβα που υποδέχτηκαν στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, καθώς το ζευγάρι είχε αποκτήσει το 2017 τα δίδυμα Lucy και Nicolas! Μάλιστα οι ευτυχισμένοι γονείς ανέβασαν τις πρώτες φωτογραφίες του βρέφους από το μαιευτήριο και οι εικόνες είναι πραγματικά πολύ γλυκές! Στα πρόσωπά τους φαίνεται η ευτυχία ενώ σε μια από τις φωτογραφίες ο Ενρίκε Ιγκλέσιας φιλά γλυκά στο μάγουλο τη σύντροφό του.

Ειδικότερα ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με εκείνων αγκαλιά με το μωράκι- το οποίο να σημειώσουμε ότι είναι κοριτσάκι και γεννήθηκε πριν λίγες ημέρες! Ο τρόπος που το κοιτά δείχνει φανερά την ευτυχία του ενώ το μωράκι φορά στο κεφάλι ένα ροζ μαντίλι με ένα μεγάλο φιόγκο! Είναι τόσο γλυκό, δεν νομίζετε;

Οι πρώτες φωτογραφίες από το μωράκι του γνωστού ζευγαριού - Είναι μαζί πάνω από δέκα χρόνια

Φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε όμως και η υπερήφανη μητέρα -και γνωστή τενίστρια - Άννα Κουρνίκοβα. Η Κουρβίκοβα ανέβασε δύο φωτογραφίες στο Instagram. Μια με εκείνη να κρατά στην αγκαλιά το νέο μέλος της οικογένειας και μια στην οποία είναι μαζί και ο γνωστός τραγουδιστής που την φιλά τρυφερά στο κεφάλι.

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας (Enrique Miguel Iglesias Preysler, 8 Μαΐου 1975) είναι Ισπανός τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, παραγωγός. Θεωρείται ευρέως ως ο βασιλιάς της λάτιν ποπ μουσικής. Στα τέλη του 2001, ο Ιγκλέσιας είχε σχέση με την Ρωσίδα τενίστρια Άννα Κουρνίκοβα.

Τον Οκτώβριο του 2013 χώρισαν αλλά από τότε έχουν επανασυνδεθεί και συνεχίζουν να είναι ζευγάρι. Στις 17 Δεκεμβρίου 2017 απέκτησαν δίδυμα παιδιά, τον Νίκολας και την Λούσι, στο South Miami Hospital. Το ζευγάρι κατοικεί σε ιδιόκτητη κατοικία στο Μαϊάμι, η οποία εκτιμάται ότι κόστισε περίπου $26 εκατομμύρια.