Νίκος Κουρκούλης: Μιλά για τη μάχη με την κατάθλιψη - "Φαίνομαι ανοιχτός και κοινωνικός αλλά..."

Μια εξομολόγηση...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Κουρκούλης: Μιλά για τη μάχη με την κατάθλιψη -

Ο Νίκος Κουρκούλης, μίλησε για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και το Tik Talk και πιο συγκεκριμένα για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη αλλά και για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας!

Την περασμένη άνοιξη λοιπόν, στην πρώτη καραντίνα ο τραγουδιστής πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

«Δεν έκανα πολλά πράγματα γιατί δεν είχα τη ψυχολογία και δεν σου κρύβω ότι πέρασα μία περίοδο που ήταν καταθλιπτική για εμένα. Γιατί με την κατάθλιψη όλα αυτά τα χρόνια έχω μία σχέση παρότι φαίνομαι ανοιχτός και κοινωνικός. Είναι κάτι που σου χτυπάει την πόρτα.

Και λόγω της απώλειας της μητέρας… Τον Γενάρη έχασα την αγαπημένη μου μητέρα. Έτσι όλα αυτά μου έτυχαν… Και με το εγχείρημα το επιχειρηματικό. Πολλά πράγματα μου έτυχαν μαζεμένα. Δεν ήταν μόνο ο κορονοϊός» είπε χαρακτηριστικά. Δείτε την δήλωσε πρόσφατα η Κέλλυ Κελεκίδου για τον φημολογούμενο χωρισμό του.

Οικονομική πληγή η πανδημία για Κουρκούλη - Κελεκίδου: "Εδώ και 8 μήνες..."

Ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Tik Talk του Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η πανδημία έχει πλήξει και το δικό του σπίτι με την Κέλλυ Κελεκίδου.

Πιο συγκεκριμένα, στο talk show του ALPHA, ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα μιλήσω τουλάχιστον μεταπολιτευτικά και πράγματι είναι η χειρότερη περίοδος που έχω ζήσει».

Ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις με την Πάολα, με ρεκόρ εισπράξεων και θεατών, που ήταν κάτι το απίστευτο στη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν να κατέβουμε στην Αθήνα, βρισκόμαστε μέσα στην όλη αναμπουμπούλα με τον κορωνοϊό και μας πρόλαβαν τα μέτρα» δήλωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Κουρκούλης. «Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι».

«Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης. Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Ότι έχω καταφέρει και έχω πάρει, το έχω κάνει μόνος μου με τον ιδρώτα μου. Ότι πλέον έχω στον δικό μου κουβά είναι για να περάσω τα επόμενα χρόνια στα γηρατειά μου και να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο» εκμυστηρεύτηκε ο αγαπημένος καλλιτέχνης με την 35χρονια επαγγελματική διαδρομή στον χώρο του τραγουδιού.

Ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχθηκε ακόμα πως την δεδομένη χρονική στιγμή πορεύεται στην καθημερινότητα από τις αποταμιέυσεις που έχει κάνει από τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς ωστόσο να αγνοεί πως «χιλιάδες περιπτώσεις άλλων συναδέλφων είναι σε χειρότερη μοίρα, στο στάδιο της πείνας».