Κοκλώνης - Δεβετζή: Τα απανωτά "καρφιά" που αντάλλαξαν για το J2US στον αέρα

Τι θα γίνει τελικά με την συμμετοχή της;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κοκλώνης - Δεβετζή: Τα απανωτά

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Πηγή Δεβετζή βγήκαν στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιους, Ευτυχείτε, και προσπάθησαν να λύσουν τις διαφωνίες τους, με τα καρφιά να πετάγονται απανωτά για το J2US.

Αναφορικά με την δήλωση της Πηγής ότι δεν της σηκώνουν το τηλέφωνο (Δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο) ο Κοκλώνης είπε: «Την απάντησα. Δεν ισχύει ότι δεν σήκωνα τα τηλέφωνα. Τώρα μου κάνει μούτρα»

«Εγώ δεν είπα ότι δεν το σηκώνει ο Νίκος. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι πήρα την παραγωγή και δεν μου σηκώνουν το τηλέφωνο. Αυτά είναι λόγια που γράφτηκαν και τα διάβασα εγώ σε τίτλους», απάντησε η Πηγή Δεβετζή.

Ταυτόχρονα, η Πηγή προσπάθησε να λύσει την παρεξήγηση με το τραγούδι της Άννας Βίσση που της είχε ζητηθεί να τραγουδήσει αλλά δεν ήθελε: «Αφού έγινε κι αυτό με το τραγούδι μίλησε με τον Τρύφωνα και τον Νίκο σε ανοιχτή συνομιλία»

«Ο Τρύφωνας είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, οπότε η Πηγή σου λέει θα κάτσω τώρα να τσακωθώ μαζί του; Της έτυχε αυτό με τον κορονοϊό μετά έτυχε να τύχει και στον Τρύφωνα. Οπότε όταν είδε ότι ο Τρύφωνας θέλει πάρα πολύ να μείνει είπε “άσε μην φύγει και τα ακούω εγώ για πάντα”» είπε χαρακτηριστικά ο Κοκλώνης.

Αναφορικά με το αν τελικά θα συμμετέχει η Πηγή στο σόου ή όχι δήλωσαν και οι δύο: «Το Σάββατο θα δούμε τον Τρύφωνα σε ένα τραγούδι φανταστικό. Εφόσον η Έφη και ο Τρύφωνας μείνουν στο παιχνίδι, τότε το επόμενο Σάββατο μπορεί να δείτε την Πηγή και τον Τρύφωνα ως γκεστ»

«Μπορεί να μείνει αν θέλει ο Τρύφωνας που τον αγαπάμε και στο Just the 2 of us 3 θα πάω εγώ», απάντησε η αθλήτρια.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συζήτηση:

Δεν θα πιστέψετε για ποιον λόγο μένει εκτός J2US η Πηγή Δεβετζή

Σούσουρο έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την Πηγή Δεβετζή και την συμμετοχή της στο J2US. Η Ολυμπιονίκης λίγο πριν την εμφάνιση της στο σόου διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, κάτι που έφερε τα πάνω κάτω. Ο αντικαταστάτης της κλήθηκε να είναι ο Τρύφωνας Σαμάρας, μέχρι να αναρρώσει η Πηγή. Παρ' όλα αυτά δεν φαίνεται να επιστρέφει και μόλις μάθαμε τον λόγο της άρνησης της.

Η Πηγή, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, επιθυμούσε να επιστρέψει στο σόου αλλά η παραγωγή την.. αγνοούσε και δεν της σήκωνε τα τηλέφωνα. Δείτε εδώ αναλυτικά όσα δήλωσε.

Η Έφη Σαρρή πήρε και αυτή με την σειρά της θέση στο θέμα που έχει προκύψει και δήλωσε στο Ευτυχείτε πως έχουν επικοινωνήσει με την Πηγή αλλά αρνούνταν να επιστρέψει καθώς δεν της άρεσε το τραγούδι που είχε κληθεί να ερμηνεύσει. Μέσα σε όλα, αποκάλυψε ότι συνεχίζει κανονικά τις πρόβες με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης πρόσθεσε λέγοντας: «Η Πηγή εγώ νομίζω πως είναι οριστικά εκτός Just the 2 of Us, εκτός και κάνει κάποια στιγμή μια γκεστ εμφάνιση. Η Πηγή διαμαρτύρεται, το λέει δημόσια και πρέπει να δούμε τι θέση θα πάρει και η εταιρεία παραγωγής και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης».

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή: