Η Άλκηστις Αλεξανδράτου δεν θέλει ούτε να ακούει πλέον για την Ντέμη - "Είναι κάτι που θέλω να το αφήσω"

Στα "μαχαίρια" βρίσκεται το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Άλκηστις Αλεξανδράτου δεν θέλει ούτε να ακούει πλέον για την Ντέμη -

H Άλκηστις Αλεξανδράτου μίλησε στον αέρα του OPEN και στο Ευτυχείτε και αρνήθηκε παντελώς να ακούσει ή να μιλήσει για την πρώην σύζυγο της, Ντέμη Γεωργίου.

Τις δύο γυναίκες τις γνωρίσαμε στο περσινό Masterchef και η αλήθεια είναι ότι φαινόντουσαν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Σύμφωνα όμως με τις δηλώσεις και των δύο, εδώ και καιρό έχουν βάλει τέλος στον γάμο τους καθώς η Άλκηστις αποφάσισε να φύγει στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε να την ρωτά για την Ντέμη, η ίδια φάνηκε να δυσανασχετεί και έκοψε κάθε αναφορά προς την πρώην σύζυγο της: «Δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω για την Ντέμη η αλήθεια είναι. Θα ήθελα να επικεντρωθούμε πλέον στην επαγγελματική μου ζωή. Είναι κάτι που στις συζητήσεις μου θέλω να το αφήσω στο πλάι».

Αναφορικά με το αν είναι επίσημα χωρισμένες, ανέφερε: «Δεν θέλω να απαντήσω καθόλου γι’ αυτό». Ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας της Ντέμη στο άκουσμα πως έχει σχέση με γυναίκα;

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

Σπαράζει η Ντέμη του Masterchef για την πρώην της: "Νιώθω εγκατάλειψη!"

Μεγάλη έκταση έχει πάρει τον τελευταίο καιρό η δήλωση της Ντέμη, της πρώην παίκτριας του Masterchef, περί χωρισμού με την σύζυγο της. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να ξανά μιλήσει (δείτε εδώ την πρώτη δήλωση της) και να εκφράζει για ακόμη μια φορά την λύπη της για την όλη τροπή που έχει πάρει η σχέση της με την Άλκηστις.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του μαγειρικού σόου μίλησε στη κάμερα του Pop Up και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη ψυχολογικά κατάσταση, πως είναι συναισθηματικά μπερδεμένη και πως νιώθει αρκετά εγκαταλελειμμένη. Επίσης, πρόσθεσε πως δεν είχαν προσωπικά προβλήματα αλλά το θέμα της δημοσιότητας, μετά την είσοδο της στο παιχνίδι, πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις και πως δεν το χειρίστηκαν τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Τέλος, ανέφερε πως επίσημα δεν έχουν πάρει διαζύγιο αλλά η επικοινωνία του είναι ελάχιστη γιατί το πρόγραμμα της συζύγου της είναι αρκετά γεμάτο, μη αφήνοντας το περιθώριο για μια τυχόν επανασύνδεση.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα: