Big Brother Spoiler: Τεράστια ανατροπή - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Δεν θα το πιστέψετε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Spoiler: Τεράστια ανατροπή - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Ολοκαίνουργιο επεισόδιο θα απολαύσουμε απόψε το βράδυ στις 21:00 στον αέρα του ΣΚΑΙ και στο σπίτι του Big Brother. Έφτασε η μεγάλη μέρα του live αλλά και της αποχώρησης ενός παίκτη από το ριάλιτι. Ποιος θα είναι;

Η Ραμόνα Μοροσάνου, η Σοφία Δανέζη, ο Χρήστος Μακρίδης και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν χθες υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Παρ' όλα αυτά, το βέτο κέρδισε η Σοφία Δανέζη και έτσι οι τρεις παίκτες προς αποχώρηση είναι τελικά η Άννα Μαρία, η Ραμόνα και ο Χρήστος Μακρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ από το Ευτυχείτε, ο Χρήστος Μακρίδης και η Ραμόνα είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother. Δείτε εδώ το απαράδεκτο πλάνο της!

«Η τάση που υπάρχει είναι ότι θα δούμε μία κόντρα στήθος με στήθος ανάμεσα στη Ραμόνα και τον Αντιδήμαρχο… Το παιχνίδι θα κριθεί μέχρι τελευταία στιγμή. Ο κόσμος επηρεάστηκε με αυτά που είπε «είμαι ο βασιλιάς, η Ακρόπολη»….» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επισήμανε: «Πραγματικό ντέρμπι».

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο:

Big Brother: Το προκλητικό hashtag που χρησιμοποίησε γνωστός τραγουδιστής για την εμφάνιση του στο live της Παρασκευής

Στο live της παρασκευής και στο πλατό Big Brother θα παρευρεθεί ένας καλεσμένος έκπληξη ο οποίος αποκάλυψε την είδηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter χρησιμοποιώντας ένα αρκετά προκλητικό hashtag.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος θα κάτσει σήμερα το βράδυ στον καναπέ παρέα με τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Αντρέα Μικρούτσικο με σκοπό να σχολιάσει τα όσα γίνονται στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Δείτε την ευχή του Παπαδόπουλου για την γιορτή του γιου του!

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης ο τραγουδιστής ανάρτησε ένα tweet αποκαλύπτοντας την εμφάνιση του στο big brother με έναν τρόπο... προκλητικό και τολμηρό!

Αυτή είναι η δημοσίευση του Γιώργου Παπαδόπουλου:

Με αφορμή το hashtag #bbxeftiles, ένα σχόλιο που πρωτοεμφανίστηκε όταν είχε γίνει ο ντόρος με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο Χάρης Βαρθακούρης ανέβασε ένα instagram story "αδειάζοντας" τον συνάδελφο του.

Δείτε παρακάτω την σπόντα του Χάρη Βαρθακούρη προς τον Γιώργο Παπαδόπουλο:

σχόλιο του χάρη βαρθακούρη για την σπόντα του γιώργου παπαδόπουλου