Θετική στον κορωνοϊό γνωστή δημοσιογράφος ενώ βρίσκεται στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της

Είναι όλοι συγκλονισμένοι με το περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θετική στον κορωνοϊό γνωστή δημοσιογράφος ενώ βρίσκεται στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της

Συγκλονισμένη είναι η γνωστή δημοσιογράφος και blogger όπου και διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο λόγος για την Ολίβια Γαβρίλη η οποία όπου να ναι περιμένει το μωράκι της αλλά δυστυχώς το τραγικό αυτό περιστατικό την έχει τρομοκρατήσει.

Η δημοσιογράφος ανέφερε: «Είμαι η Ολίβια και σήμερα είμαι 27 εβδομάδων και 3 ημερών έγκυος στο τέταρτο παιδάκι μου. H είσοδος μου στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης έμελλε να είναι… επεισοδιακή. Από τη Δευτέρα εμφάνισα συμπτώματα Covid-19 και χθες το βράδυ έλαβα τα αποτέλεσμα του προχθεσινού μου τεστ: ΘΕΤΙΚΟ.
Είμαι έγκυος και έχω Covid-19. Βρισκόμαστε οικογενειακώς σε καραντίνα από την Τετάρτη και αυτή είναι με λίγα λόγια η ιστορία μας:

Από την αρχή της εμφάνισης του κορωνοϊού Covid-19 στη χώρα μας πρόσεχα πάρα πολύ. Η κύρια έγνοια μου ήταν οι γονείς, τα πεθερικά και οι γιαγιάδες μας (η γιαγιάκα μου τότε ήταν ακόμα στη ζωή), όμως δεν ήθελα να πάθω κάτι ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά, ούτε ο Σταύρος. Ούτε ήθελα να προκαλέσουμε εμείς πρόβλημα σε άλλους. Για αυτό τηρούσαμε όλα τα μέτρα με ευλαβική προσοχή. Καθώς έμεινα δυο φορές έγκυος από το πρώτο lockdown μέχρι σήμερα (με μια αποβολή ενδιάμεσα), πρόσεχα ακόμα περισσότερο. Η μάσκα έγινε δεύτερη φύση μου και τη φορούσα ακόμα και έξω, όταν δεν επιβάλλοταν. Και όμως, έφτασαν μόλις λίγα λεπτά για να κολλήσω Covid-19!» Ο "Αντεροβγάλτης του Γιόρκσαϊρ" πέθανε από κορωνοϊό!

Συγκλονίζει κορυφαίος ηθοποιός - «Κόλλησα κορωνοϊό! Άρχισα να πανικοβάλλομαι και...»

Ο ηθοποιός, Χιου Γκραντ αποκάλυψε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μαζί με την σύζυγό του, Αννα Έμπερσταϊν. Η εξομολόγηση του για τα συμπτώματα που είχε, συγκλονίσει.

Ο 60χρονος μιλώντας στο The Late Show, αποκάλυψε πως συνειδητοποίησε ότι έχει μολυνθεί από τον ιό όταν ψέκασε άρωμα στο πρόσωπό του και δεν μπορούσε να το μυρίσει.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είχαμε κολλήσει το χειμώνα. Ξεκίνησε σαν ένα πολύ περίεργο σύνδρομο, όπου συνέχισα να ιδρώνω απελπιστικά. Αισθανόμουν τα μάτια μου σαν να είχαν γίνει τρεις φορές μεγαλύτερα και σαν να καθόταν ένας γίγαντας πάνω στο στήθος μου. Περπατούσα στον δρόμο μια μέρα και σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα και άρχισα να πανικοβάλλομαι», είπε χαρακτηριστικά και περιέγραψε την στιγμή που κατάλαβε ότι έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Χιου Γκραντ κορωνοϊός

Πήγαινα να μυρίσω λουλούδια, τίποτα. Και απελπιζόμουν όλο περισσότερο. Πήγα πάνω από κάδο σκουπιδιών… Είναι σαν να θέλεις να μυρίσεις τη μασχάλη του διπλανού σου γιατί απλά δεν μπορείς να μυρίσεις τίποτα. Τελικά γύρισα σπίτι και ψέκασα το Chanel Νο. 5 της γυναίκας μου πάνω στο πρόσωπό μου. Δεν μπόρεσα να μυρίσω τίποτα, αλλά στραβώθηκα κανονικά» είπε με λίγη δόση χιούμορ. Κορωνοϊό κόλλησε και παίκτης του Power of love.