Οργισμένος ο Πανταζάρας με τη ρεπόρτερ του Love it - Οι ερωτήσεις που τον εκνεύρισαν

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Οργισμένος ο Πανταζάρας με τη ρεπόρτερ του Love it - Οι ερωτήσεις που τον εκνεύρισαν

Στην κάμερα του Love it έδωσε συνέντευξη ο Αργύρης Παντζάρας ο οποίος εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου ,ωστόσο αποκάλυψε για την συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες,

«Έχω την τύχη και είμαι ευγνώμων που με την Έλλη έχουμε φτάσει στη μεγαλύτερη αρετή να γίνουμε παρτενέρ. Με πήραν τηλέφωνο από τις Άγριες Μέλισσες και μου πρότειναν το ρόλο. Οι θεατές ταυτίζονται πολύ με τους ρόλους.

Τη μία χρονιά μπορεί να πανηγυρίζουν με το ρόλο σου και την επόμενη να σε κυνηγάνε στο δρόμο με την ομπρέλα. Δεν γνωρίζω αν τελείωσε ο ρόλος μου. Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες σκηνές, υπάρχουν όμορφες και σημαντικές στιγμές ή ασήμαντες. Έχω ζηλέψει τον Γιάννη Στάνκογλου, όχι τους ρόλους που κάνει, μου αρέσει, τον αγαπώ πολύ», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας. Έτσι θα πέσει νεκρή η Φωτεινή.

Είσαι γενικά πάρα πολύ χειριστικός με τη Δρόσω στο σίριαλ. Στην προσωπική σου ζωή έχεις υπάρξει έτσι ποτέ;

Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση.

Θέλω να μου πεις αν σε φλερτάρουν οι γυναίκες και ποιο είναι το πιο ωραίο φλερτ που έχεις δεχτεί.

Μπορείτε να βρείτε τις γυναίκες και να τις ρωτήσετε.

Άγριες Μέλισσες: Ο Παύλος Ορκόπουλος αποκαλύπτει το μέλλον στις Άγριες Μέλισσες - "Η Ελένη και ο Δούκας..."

Στο 7 μέρες TV μίλησε ο Παύλος Ορκόπουλος και αποκάλυψε τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες! Στα επόμενα επεισόδιο πρόκειται να δούμε συγκρούσεις ανάμεσα στην Ελένη και τον Δούκα.

Η Ελένη θα αθωωθεί και θα επιστρέψει με τη Δρόσω στο Διαφάνι. Θα είναι δίπλα της ο Νέστορας;

Ο Νέστορας είναι πάντα δίπλα στην Ελένη και τις αδελφές της. Έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί τους. Νιώθει πολύ καλά όταν τις βλέπει ευτυχισμένες.

Θα έρθει ξανά σε αντιπαράθεση με τον Δούκα;
Όταν επιστρέψει η Ελένη στο Διαφάνι, μοιραία θα ξεκινήσουν συγκρούσεις. Θα έχουμε καινούρια γεγονότα. Δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος. Δεν το έπραξε ποτέ μέχρι σήμερα. Με το θάρρος που τον διακρίνει θα μπει μπροστά και θα την προστατέψει.

Άρα, ο Δούκας θα επιδιώξει να κάνει κακό στην Ελένη.

Ναι, ο Δούκας θα προσπαθήσει να κάνει κακό στην Ελένη. Ο πόλεμος θα συνεχιστεί. Θα έχουμε παρατεταμένες σεισμικές δονήσεις στο Διαφάνι. Δεν θα μείνει αμέτοχος ο Νέστορας.