Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του Master Chef - "Με παρενόχλησαν, δεν ενέδωσα και με έχασα τη δουλειά μου!"

Sok!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει πρώην παίκτρια του Master Chef -

Πρώην παίκτρια του Master chef συγκλονίζει με την κατάθεση της στο Pop up πως την παρενόχλησε εργοδότης της και έχασε την δουλειά της αφού δεν ενέδωσε!

Ο λόγος για την Ασημίνα Ουστάλλι η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Γενικά ο περισσότερος κόσμος έχει ένα κακό, από την εξωτερική εμφάνιση κάποιου κρίνει και το ποιόν του. Για μένα αυτό είναι λάθος και δεν το κάνω ποτέ γενικά. Εγώ εξωτερικά μοιάζω σαν είναι η Barbie η ξανθιά, αλλά μέσα μου είμαι σαν 20 άντρες. Πραγματικά έχω τέτοια δύναμη και προσπαθώ πάρα πολύ.

Μου έχει τύχει σε επιχείρηση να μου την έχει “πέσει” ο εργοδότης, ήταν άσχημο, δεν το περίμενα κιόλας. Και γι’ αυτό το λόγο έχασα και τη δουλειά γιατί δεν ήθελα να ενδώσω και αναγκάστηκα κι έφυγα. Έχασα τη δουλειά που την ήθελα πάρα πολύ γιατί ήταν ένα πολύ ωραίο εστιατόριο», είπε η Ασημίνα Ουστάλλι.

Ακόμα, πρώην παίκτης του master chef πρόκειται να παρουσιάσει δική του εκπομπή στην ΕΡΤ!

ασημίνα ουστάλλι σεξουαλική παρενόχληση

Masterchef: Η αλλαγή που έκανε η Κατερίνα Λένη - Τις "πάτησε" όλες

Η Κατερίνα Λένη είναι από εκείνες τις παίκτριες του Masterchef που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Οι μαγειρικές της ικανότητες καθώς και ο εξαιρετικά εκρηκτικός της χαρακτήρας είναι οι λόγοι που έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη παίκτρια. Έναν χρόνο μετά, η Κατερίνα Λένη αποφασίζει να μας εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της και αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο την ομορφιά της.

Η πρώην παίκτρια του μαγειρικού ριάλιτι αποχωρίστηκε το καστανόξανθο μαλλί της και εισήλθε στο κλαμπ των... μελαχρινών! Ομολογουμένως, της πάει πολύ και τονίζει πολύ όμορφα τα γαλάζια μάτια της. Αγνώριστη η Κατερίνα!

Δείτε παρακάτω την Κατερίνα Λένη έναν χρόνο μετά

κατερίνα λένη