Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Ανέβασαν την πρώτη φωτογραφία αφού νόσησαν από κορωνοϊό!

Ποιο το μήνυμα της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος: Ανέβασαν την πρώτη φωτογραφία αφού νόσησαν από κορωνοϊό!

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος διαγνώστηκαν με κορωνοϊό και ανέβασαν την πρώτη φωτογραφία από την καραντίνα στο σπίτι.

Το ζευγάρι απουσίαζε όλη την εβδομάδα από το Happy Day και πολλοί ήταν αυτοί που κατάλαβαν πως έχουν κορωνοϊό. «Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος απουσιάζουν όλη την εβδομάδα. Δεν είναι τυχαίο. Συμβαίνει επειδή βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Στο περίπου να σας ενημερώσω για να μην αναρωτιέστε πως ενώ τα παιδιά νόσησαν εμείς συνεχίζουμε την εκπομπή. Η Μαρία και ο Δημήτρης έρχονται Δευτέρα με Πέμπτη στο ‘Happy Day’.

Την Τρίτη είχαν και οι δυο αρνητικό τεστ. Την Κυριακή, όμως, η Μαρία δεν ένιωθε πολύ καλά. Είχε ένα συνάχι και ειδοποίησε αμέσως την παραγωγή. Τη Δευτέρα το πρωί υποβλήθηκαν και οι δυο σε τεστ και η Μαρία ήταν θετική. Ο Δημήτρης δεν είχε αρχικά τίποτα, αλλά την Τετάρτη είχε και εκείνος συμπτώματα», είπε η παρουσιάστρια. Έκαναν "χαμό" στην παραλία Μαρία Μπέη - Δημήτρης Μπέλλος!

Αυτή είναι η φωτογραφία με την Μαρία να ευχαριστεί όσους τους ευχήθηκαν περαστικά.

μπέη μπέλλος κορωνοιος

Αποκαλύψεις για την υγεία Μπέλλου - Μπέη: Με βαριά συμπτώματα κορωνοϊού και πόνους

Το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε γνωστή την είδηση στο Happy Day αναφορικά με τον λόγο απουσίας της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου. Το ζευγάρι εδώ και μέρες βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι τους καθώς νοσούν από τον κορωνοϊό. Κατά την διάρκεια της εκπομπής, τα δυο παιδιά συνδέθηκαν με κάμερα και αποκάλυψαν την περιπέτεια τους.

Η Μαρία ξεκίνησε λέγοντας «Τώρα το περνάμε ελαφριά, τις προηγούμενες ημέρες εγώ το περνούσα βαριά».

«Την προηγούμενη Τρίτη είχαμε κάνει το τεστ, όπως κάνουμε όλοι στην εκπομπή και ήμασταν αρνητικοί. Την Παρασκευή πήγαμε για τα αναγκαία ψώνια. Το Σάββατο το βράδυ και περισσότερο την Κυριακή το πρωί άρχισα να έχω συμπτώματα».

Την Δευτέρα επανέλαβε το τεστ καθώς αυτό που της κίνησε την περιέργεια ήταν η αγευσία. Τελικά τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά.

Από την άλλη, ο Δημήτρης πρωτοεμφάνισε τα συμπτώματα την Τρίτη. Ο μάγειρας δήλωσε: «Για μένα τις πρώτες ημέρες τα συμπτώματα ήταν βαριά. Πονούσε όλο μου το σώμα, πονούσε η μέση μου, είχα και τις δύσκολες ημέρες μου, ήμουν μπουκωμένη, πονούσε η μύτη μου μέσα, δεν είχα γεύση. Αυτό για μένα είναι το πιο τρομακτικό πράγμα, να τρως κάτι και να μην καταλαβαίνεις γεύση»

Τώρα και οι δύο είναι καλύτερα και το μόνο που τους ταλαιπωρεί είναι το συνάχι και το μπούκωμα.