My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Άρτεμις - «Είμαι 60 χρονών και κανένας δεν μου είπε...»

Τσακώθηκε ξανά με την Χριστίνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Άρτεμις - «Είμαι 60 χρονών και κανένας δεν μου είπε...»

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Άρτεμις και η Χριστίνα τσακώθηκαν ξανά με αποτέλεσμα η πρώτη να ξεσπάσει σε κλάματα τονίζοντας πως είναι 60 χρονών και κανείς ποτέ δεν έχει γυρίσει να της πει «ντροπή σου», όπως έκανε η Χριστίνα σε προηγούμενο επεισόδιο.

Οι δύο κυρίες τσακώνονται όλη την εβδομάδα. Έτσι, η Άρτεμις σήμερα θέλησε να πει πως έχει ενοχληθεί πολύ με τη στάση που κρατάει η Χριστίνα απέναντί της.

Η Χριστίνα της είπε πως ούτε από τη μεριά της ήταν σωστό να την αποκαλέσει «κ...παιδο». Σε εκείνο το σημείο, η Άρτεμις ξέσπασε και της είπε πως δεν έχει βγάλει ποτέ από το στόμα της την συγκεκριμένη λέξη και πως το έβγαλε από το μυαλό της.

Στο τέλος βέβαια ζήτησε συγγνώμη η μία από την άλλη ωστόσο δεν έδειξαν να λύνουν οριστικά τον καυγά τους παρόλο που οι υπόλοιπες παίκτριες τις παρακάλεσαν να τα βρουν, ενώ νωρίτερα, τσακώθηκε και η Μικαέλα με την Αρετή.

My Style Rocks Άρτεμις Χριστίνα

"Έσκασε" μόλις - Η Κωνσταντίνου Σπυροπούλου επιστρέφει επίσημα στο My Style Rocks

Το πρωί της Πέμπτης, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε μια είδηση "φωτιά" στους τηλεθεατές του Πρωινού. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στο πλατό του My Style Rocks.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα, ότι στα τελευταία επεισόδια του σόου σκοπεύουμε να δούμε και την Κωνσταντίνα. Ποιος θα είναι όμως ο ρόλος της;

Μπορεί σαν παρουσιάστρια να τράβηξε όλα τα βλέμματα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα επιστρέψει με αυτήν την αρμοδιότητα. Αντιθέτως, θα αναλάβει τον ρόλο του γκεστ κριτή.

Όπως και να έχει, εμείς ανυπομονούμε να την απολαύσουμε ξανά! Εντυπωσιακή η αλλαγή στα μαλλιά της - Έγινε...ραπουνζέλ!

Δείτε παραπάνω στο απόσπασμα που ακολουθεί: