Έγινε viral σε λίγα λεπτά η ανάρτηση της Μάρας Ζαχαρέα με την κόρη της

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε viral σε λίγα λεπτά η ανάρτηση της Μάρας Ζαχαρέα με την κόρη της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μάρα Ζαχαρέα ανέβασε μία νέα φωτογραφία μαζί με την κόρη της, η οποία μάλιστα, έγινε viral μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο που τρέλανε το Instagram.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Αυτή τη φορά, θυμήθηκε μία στιγμή μαζί με την κόρη της και ανέβασε μία φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε πριν από αρκετά χρόνια. Δείτε εδώ και μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες της Μάρας Ζαχαρέα από το καλοκαίρι.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μάρας Ζαχαρέα με την κόρη της που έγινε viral

«Τα χρόνια περνάνε χωρίς να το καταλάβουμε…. Η αγάπη όμως δυναμώνει», έγραψε χαρακτηριστικά η Μάρα Ζαχαρέα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μάρα Ζαχαρέα κόρη

Τα πάνω κάτω στο Star με την απόφαση της Μάρας Ζαχαρέα

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μετά την απόφαση που πήρε η διευθύντρια ειδήσεων του καναλιού, Μάρα Ζαχαρέα, σχετικά με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πόστο της για την περίοδο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time» αποχωρούν από την παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων τόσο η παρουσιάστρια του, Ελένη Τσαγκά, όσο και ο αρχισυντάκτης, Αλέξης Παπακωνσταντίνου

Η απόφαση ελήφθη από τη διευθύντρια ειδήσεων, Μάρα Ζαχαρέα, λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που καταγράφει το μεσημεριανό δελτίο, σε αντίθεση με το κεντρικό.

Ελένη Τσαγκά Star αποχώρηση

Τσαγκά και Παπακωνσταντίνου παραμένουν στο Star και θα αξιοποιηθούν σε άλλα πόστα, ενώ αυτή τη στιγμή αναζητούνται οι αντικαταστάτες τους, που πιθανότατα θα προκύψουν από το υπάρχον δυναμικό του καναλιού της Κηφισιάς.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το Star, ρίξε εδώ μια ματιά στο νέο που κυκλοφόρησε για την Βίκυ Καγιά και το GNTM.