The Bachelor: «Επιτέθηκαν» στον Βασιλάκο - Απίστευτο περιστατικό μέσα στο σπίτι

Έξαλλες οι διαγωνιζόμενες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: «Επιτέθηκαν» στον Βασιλάκο - Απίστευτο περιστατικό μέσα στο σπίτι

Σε μια απίστευτη επίθεση προς τον Παναγιώτη Βασιλάκο προχώρησε μια παίκτρια του «The Bachelor», με τα κορίτσια να αποδεικνύονται… αφιλόξενα εναντίον του και να σημειώνεται ένα ασύλληπτο περιστατικό μέσα στο σπίτι.

Ο πρώτος Bachelor πήγε στη βίλα, με σκοπό να ενημερώσει τις κοπέλες του ριάλιτι του έρωτα με ποια επρόκειτο να βγει σε ατομικό ραντεβού. Όλες ήταν μες στα νεύρα, νιώθοντας πως απομακρύνονται, αν δεν τις διαλέγει, αλλά μία από αυτές… έβραζε στο ζουμί της λίγο παραπάνω.

Αυτή ήταν η Αντζελίνα, με την ίδια να μην κρύβει τα νεύρα της και να του το τονίζει, θεωρώντας πως είναι παραμελημένη όλο αυτό το διάστημα. Ο ίδιος, πάντως, δεν ενέδωσε σε αυτή την πίεση, διαλέγοντας τη Σία για το ραντεβού. Δείτε εδώ την απίστευτη δήλωση που θα κάνει σήμερα ο Παναγιώτης.

The Bachelor: Ο Βασιλάκος παντρεύτηκε παίκτρια! Διέρρευσαν φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος με τη νικήτρια!

Η Σούλα Glamorous, το προφίλ στο instagram που απασχολεί με τα όσα ποστάρει δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης φωτογραφίες ντοκουμέντο κατά αποκλειστικότητα από το ταξίδι του "μέλιτος" του Παναγιώτη Βασιλάκου με παίκτρια του The Bachelor, με λίγα λόγια με τη νικήτρια δηλαδή!

Το spoiler που σας είχαμε δώσει πριν λίγο καιρό με το ποια θα είναι η νικήτρια του The Bachelor επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω!

Να σας υπενθυμίσουμε πως σε συνέντευξή του ο Βασιλάκος όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να παντρευτεί στο παιχνίδι είχε απαντήσει:

"Έχω ζητήσει από την παραγωγή του ALPHA, όταν με το καλό έρθει αυτή η στιγμή, η πρόταση να γίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος που μου αρέσει."

Αυτές είναι οι φωτογραφίες ντοκουμέντο με τον Βασιλάκο και την παίκτρια του The Bachelor από το μήνα του μέλιτος

Ο Βασιλάκος όπως φαίνεται βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Νικολέττας!

Βασιλάκος νικήτρια the bachelor

The bachelor νικήτρια Νικολέττα

Δείτε εδώ την κουκλάρα που τα είχε ο Βασιλάκος και την χώρισε για να μπει στο παιχνίδι!