Big Brother: Έβαλε «φιτιλιές» η Ραμόνα - Έξαλλος ο Πυργίδης μαζί της

Τον έβαλε να τσακωθεί με τη Σοφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Έβαλε «φιτιλιές» η Ραμόνα - Έξαλλος ο Πυργίδης μαζί της

Στο σημερινό live του Big Brother, είδαμε την Ραμόνα να βάζει για ακόμα φιτιλιές και να προκαλεί καυγάδες μέσα στο σπίτι. Αυτή τη φορά, έβαλε τον Πυργίδη να τσακωθεί με τη Σοφία και εκείνος με τη σειρά του έγινε έξαλλος μαζί της όταν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Σοφία είπε πως ξέρει ότι ο Πυργίδης την ψήφισε. Γελώντας τόνισε πως θα τον ξεφτιλίσει στη Θεσσαλονίκη. Η Ραμόνα έσπευσε να μεταφέρει το συγκεκριμένο σχόλιο στον Πυργίδη ο οποίος εκνευρίστηκε και φώναξε τη Σοφία να τα πούνε.

Στη συζήτηση ήταν μπροστά και ο Χρήστος Μακρίδης ο οποίος υποστήριξε τη Σοφία μπροστά της, ενώ από πίσω της συμφώνησε με τη Ραμόνα. Στο τέλος, ο Πυργίδης θεώρησε ότι η Ραμόνα θέλησε να του βάλει λόγια και γι΄αυτό, η παρέα απομακρύνθηκε. Δείτε εδώ και την ένταση ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Big Brother: Νέο απαράδεκτο πλάνο της Ραμόνα - Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του Big Brother οι τηλεθεατές παραπονιούνται για τα αισχρά πλάνα που δείχνει, κάτι όμως που δεν σταματά διόλου να συμβαίνει. Στην φόρα βγήκε ένα ακόμη απαράδεκτο πλάνο μιας παίκτριας που μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχα θεάματα.

Αναφερόμαστε στην Ραμόνα, η οποία επέλεξε να κάνει ντους με ένα μαγιό που μόνο σεμνό δεν το λες. Φυσικά ο σκηνοθέτης δεν έχασε ευκαιρία και το έπαιξε στους τηλεοπτικούς δέκτες κανονικά.

Η 37χρονη διαγωνιζόμενη πράγματι έχει ένα εντυπωσιακό σώμα και πολλές φορές είναι πρωταγωνίστρια σε τέτοια είδους πλάνα.

Δείτε παρακάτω τα πλάνα της Ραμόνα

big brother απαράδεκτο πλάνο ραμόνα

big brother απαράδεκτο πλάνο

Ξεφεύγουν στο Big Brother - Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο στην πισίνα

Όσο πάει στις ξένες εκδοχές του Big Brother ξεφεύγει το πράγμα! Τα περιστατικά που πιάνουν οι κάμερες μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού αν είχαν παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση θα είχαν πέσει πολλές μηνύσεις και το ΕΣΡ θα περίμενε στην γωνία.

Αυτή την φορά, παίκτες πιάστηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές στην πισίνα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί, επίσης, πως πριν από λίγο καιρό είχαν μπει 4 άτομα μαζί στην μπανιέρα...