Big Brother: Άφωνη η Ραμόνα με την ατάκα του Χάρη Βαρθακούρη - «Κανείς δεν αγαπάει τα καρφιά»

Δεν ήξερε τι να του απαντήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Άφωνη η Ραμόνα με την ατάκα του Χάρη Βαρθακούρη - «Κανείς δεν αγαπάει τα καρφιά»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στη Ραμόνα και με μία του ατάκα, κατάφερε να την αφήσει άφωνα. Συγκεκριμένα, της είπε πως τα καρδιά δεν τα αγάπησε ποτέ κανείς σε καμία χώρα.

Στο live παίχτηκε ένα στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι, στο οποίο η Ραμόνα αποκαλύπτει στον Πυργίδη μία συζήτηση που είχε για εκείνον με τη Σοφία - δείτε εδώ.

Ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος την υποστήριξε, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να βάλει σε μία ισορροπία τα πράγματα και να "γειώσει" τη Ραμόνα.

«Ραμόνα πριν φύγεις απλά θέλω να πω κάτι. Κανείς δεν αγαπάει τα καρφιά σε καμία χώρα. Το καρφί δεν έχει πατρίδα. Και επειδή είπες για αληθινούς χαρακτήρες, σου θυμίζω το μότο του Big Brother: Αληθινοί άνθρωποι, αληθινό ριάλιτι», της είπε χαρακτηριστικά πριν τη στείλει πίσω στο σαλόνι του Μεγάλου Αδερφού.

Big Brother: Νέο απαράδεκτο πλάνο της Ραμόνα - Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του Big Brother οι τηλεθεατές παραπονιούνται για τα αισχρά πλάνα που δείχνει, κάτι όμως που δεν σταματά διόλου να συμβαίνει. Στην φόρα βγήκε ένα ακόμη απαράδεκτο πλάνο μιας παίκτριας που μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχα θεάματα.

Αναφερόμαστε στην Ραμόνα, η οποία επέλεξε να κάνει ντους με ένα μαγιό που μόνο σεμνό δεν το λες. Φυσικά ο σκηνοθέτης δεν έχασε ευκαιρία και το έπαιξε στους τηλεοπτικούς δέκτες κανονικά.

Η 37χρονη διαγωνιζόμενη πράγματι έχει ένα εντυπωσιακό σώμα και πολλές φορές είναι πρωταγωνίστρια σε τέτοια είδους πλάνα.

Δείτε παρακάτω τα πλάνα της Ραμόνα

big brother απαράδεκτο πλάνο ραμόνα

big brother απαράδεκτο πλάνο

Ξεφεύγουν στο Big Brother - Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο στην πισίνα

Όσο πάει στις ξένες εκδοχές του Big Brother ξεφεύγει το πράγμα! Τα περιστατικά που πιάνουν οι κάμερες μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού αν είχαν παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση θα είχαν πέσει πολλές μηνύσεις και το ΕΣΡ θα περίμενε στην γωνία.

Αυτή την φορά, παίκτες πιάστηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές στην πισίνα!

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί, επίσης, πως πριν από λίγο καιρό είχαν μπει 4 άτομα μαζί στην μπανιέρα...