Ελένη Μενεγάκη: Το αποκάλυψε δημόσια - Σε εκείνη ή στον Ματέο μοιάζει η Μαρίνα Παντζοπούλου;

Η ανάρτηση στο Instagram που έφερε την αλήθεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Το αποκάλυψε δημόσια - Σε εκείνη ή στον Ματέο μοιάζει η Μαρίνα Παντζοπούλου;

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή μια ανάρτηση της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε δημόσια, σε ποιον μοιάζει περισσότερο η μικρή, Μαρίνα Παντζοπούλου. Σε εκείνη ή στο σύζυγό της, Ματέο;

Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια της και στις 3 κόρες της που είναι οι μικρότερες. Ενώ, πλέον βλέπουμε πιο συχνά φωτογραφίες τους στα social media, τις οποίες και αναρτεί η ίδια.

Χθες λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή και πολύ τρυφερή φωτογραφία της που έχει την μικρή Μαρινούλα στην αγκαλιά της. Συγκλονισμένη η showbiz με φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ελένη Μενεγάκη Μαρίνα Παντζοπούλου

Τα σχόλια από τις θαυμάστριες της όπως ήταν λογικό, έπεσαν σαν την βροχή! Ανάμεσα σε ένα από αυτά, είδαμε μια follower της να λέει πως στα μάτια μοιάζει του Ματέο Παντζόπουλου, ενώ έχιε τα χρώματα τα δικά της. Βέβαια, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αποκαλύψεις σε ποιον μοιάζει περισσότερο. Έτσι, της απάντησε, πως έχει το δικό της χρώμα των ματιών, καθώς ο μπαμπάς της έχει πράσινα.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος Μαρίνα ομοιότητα

Η κληρονομιά της Μαρίνας Παντζοπούλου! Τι της έχουν ήδη γράψει Ματέο - Ελένη Μενεγάκη

Ένα δημοσίευμα του περιοδικού Ciao για πρώτη φορά βγάζει στο φως της δημοσιότητας την κληρονομιά που έχει ήδη γράψει η Ελένη Μενεγάκη, στην κόρη της με τον Ματέο Παντζόπουλο, Μαρίνα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην Μαρίνα η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά, εμβαδού 125 cm, το οποίο νωρίτερα είχε αποφασίσει να πουλήσει.

Η Ελένη ανακάλεσε την απόφαση προκειμένου η μικρή μαρίνα να πάρει το σπίτι. Πέρα απ'όλα αυτά όμως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους. Μέχρι τότε η Ελένη έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα.

Και πλέον η παρουσιάστρια μπορεί με ηρεμία να αφιερωθεί σε όσα έχει κατανού να κάνει στο μέλλον της.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για την περιούσια της Ελένης Μενεγάκη!