Συγκλονισμένη η showbiz με φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ανέβηκε πριν 2 ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονισμένη η showbiz με φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Πριν από 2 ώρες προκλήθηκε πανικός στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο προφίλ της Ελένης Μενεγάκη στο instagram! Η νέα φωτογραφία που ανέβασε φαίνεται πως ενθουσίασε τους φίλους της στην ελληνική showbiz και όχι μόνο, αφού τα σχόλια και τα Likes έπεσαν βροχή.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν ήταν και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία είναι θετική στον κορωνοιό, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Υβόννη Μπόσνιακ και πολλοί ακόμα όπως καταλαβαίνετε.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη νέα φωτογραφία instagram

Με πράσινο φόρεμα και υπερβολικά μεγάλο μπούστο η Ελένη Μενεγάκη - Αγνώριστη σε φωτογραφία του 1998!

Το περιοδικό YOU κάνει ένα απίστευτο throwback και μια από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει είναι της Ελένης Μενεγάκη από το 1998, τότε που είχε μπούκλα μαλλί και πλούσιο μπούστο!

Η οικοδέσποινα του Πρωινού Καφέ αλλά και παρουσιάστρια των Καλλιστείων του ΑΝΤ1 ήταν η αδιαφιλονίκητη Barbie της ελληνικής TV, με τις ξανθές της μπούκλες και το λαμπερό της χαμόγελο να μας κάνουν να ανακαλύψουμε την μια και μοναδική τηλεοπτική "βασίλισσα".

Σήμερα, σαφώς πιο λιτή, απέριττη αλλά πάντα κομψή, παραδίδει μαθήματα στιλ μέσα από τα κοστούμια και φορέματα από μεγάλους οίκους μόδας, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο της ακόμα και εκτός της μικρής οθόνης.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το 1998

Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία 1998

Νέες φωτογραφίες στο instagram της Μενεγάκη

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δυο νέες φωτογραφίες της και αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως για ακόμα μια φορά η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου, δεν της έδωσε το like! Αλλά υπάρχει λόγος...

Η Λιλίκα Παντζοπούλου είναι φανατική ακόλουθος της νύφης της αλλά έχει έναν κανόνα! Δεν κάνει ποτέ like σε διαγωνισμούς της πρώην παρουσιάστριας! Γι'αυτό λοιπόν δεν έκανε και στις παρακάτω φωτογραφίες:

Αυτές είναι οι νέες φωτογραφίες στο instagram της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίες instagram

Ελένη Μενεγάκη ψώνια Αθήνα

Να υπενθυμίσουμε πως εχθές η Ελένη είχε τα γενέθλιά της και η τούρτα της έκλεψε τις εντυπώσεις! Δείτε την εδώ.