The Bachelor - highlights 13/11: Τα "καυτά" φιλιά, η επίθεση στον Βασιλάκο και η αποχώρηση "φωτιά"

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor - highlights 13/11: Τα

Χαμός επικράτησε και στο χθεσινό 13/11, επεισόδιο του The Bachelor, καθώς εκτός από την αποχώρηση "φωτιά", είχαμε τα "καυτά" φιλιά του Βασιλάκου με παίκτρια, αλλά και την επίθεση που δέχτηκε από τα κορίτσια.

The Bachelor: «Επιτέθηκαν» στον Βασιλάκο - Απίστευτο περιστατικό μέσα στο σπίτι

Σε μια απίστευτη επίθεση προς τον Παναγιώτη Βασιλάκο προχώρησε μια παίκτρια του «The Bachelor», με τα κορίτσια να αποδεικνύονται… αφιλόξενα εναντίον του και να σημειώνεται ένα ασύλληπτο περιστατικό μέσα στο σπίτι.

Ο πρώτος Bachelor πήγε στη βίλα, με σκοπό να ενημερώσει τις κοπέλες του ριάλιτι του έρωτα με ποια επρόκειτο να βγει σε ατομικό ραντεβού. Όλες ήταν μες στα νεύρα, νιώθοντας πως απομακρύνονται, αν δεν τις διαλέγει, αλλά μία από αυτές… έβραζε στο ζουμί της λίγο παραπάνω.

Αυτή ήταν η Αντζελίνα, με την ίδια να μην κρύβει τα νεύρα της και να του το τονίζει, θεωρώντας πως είναι παραμελημένη όλο αυτό το διάστημα. Ο ίδιος, πάντως, δεν ενέδωσε σε αυτή την πίεση, διαλέγοντας τη Σία για το ραντεβού.

Στη δημοσιότητα «καυτά» πλάνα του Βασιλάκου με την Σία μέσα στη σάουνα

Βγήκαν στη δημοσιότητα, μερικά «καυτά» στιγμιότυπα από το ραντεβού του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Σία. Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί μέσα στη σάουνα και η θερμοκρασία, χτύπησε ξανά «κόκκινο».

Ο πρώτος Bachelor βρέθηκε στη βίλα των κοριτσιών, προκειμένου να πάρει μία εξ αυτών και να βγουν σε ατομικό ραντεβού. Ο ίδιος βρήκε μια αντιμετώπιση σχεδόν… εχθρική από ορισμένες, αλλά αυτό δεν τον επηρέασε στην απόφαση, που θα έπαιρνε.

Η παίκτρια, με την οποία βγήκε στο ραντεβού, ήταν η Σία, με την οποία βρέθηκε σε ένα σπα, όπου έκαναν μασάζ και όχι μόνο. Κάποια στιγμή συζητούσαν, με τον Παναγιώτη να έχει χέρι… μόνιμα στα οπίσθια και μετά την φίλησε, ενώ στο δείπνο τους έδωσε και το πολυπόθητο τριαντάφυλλο.

Άγριος καυγάς στο σπίτι - «Έχεις κάψει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα»

Πανικός επικρατεί στη βίλα του «The Bachelor», με τις παίκτριες να τσακώνονται χωρίς τέλος μεταξύ τους και τις παρεξηγήσεις να μη σταματούν επίσης. Αυτή τη φορά ακούστηκαν πολύ βαριές ατάκες και στήθηκε ένας άγριος καυγάς.

Η νέα υπόθεση ξεκινά από το προηγούμενο επεισόδιο, όπου η Άννα… κάρφωσε την Νικόλ στη Βίβιαν, με τη δεύτερη να ζητά το λόγο στην τρίτη και την Εριέττα επίσης να μπαίνει στην κουβέντα.

Η Βίβιαν, κάπου εκεί, νευρίασε και της είπε πως «έχει κάψει όλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα και δεν έχεις καθόλου μυαλό», με τη Ραφαέλα επίσης να επιτίθεται στην Εριέττα. Η κουβέντα, με λίγα λόγια, ξέφυγε από το θέμα της και ακόμη ένας τσακωμός καταγράφηκε.

Ασύλληπτο περιστατικό - Ξεκίνησε «πόλεμος» μέσα στο σπίτι

Ένα πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό συνέβη στη βίλα του «The Bachelor», με τις παίκτριες να έχουν το δικό τους «πόλεμο» και τις παίκτριες να φτάνουν στο σημείο να πετούν πράγματα η μία στο πρόσωπο της άλλης.

Μετά το ατομικό ραντεβού με τη Σία, που ήταν αρκετά… καυτό, ο Παναγιώτης έστειλε ένα γράμμα στο σπίτι, όπου ζητούσε από τις κοπέλες να του ετοιμάσουν ένα ωραίο πρωινό, ώστε να φάνε όλοι μαζί.

Η ένταση δεν έλειψε από την κουζίνα, με την Εριέττα… να βάζει τάξη για το ποια θα έκανε την εκάστοτε δουλειά και της Νικόλ-Αντζελίνα να επιδίδονται σε… μάχη. Η πρώτη πέταξε αλεύρι στο πρόσωπο της Αντζελίνας και η δεύτερη απάντησε, πετώντας βούτυρο, με το γεγονός να είναι ίσως… κομμάτι της διεκδίκησης του Βασιλάκου.

Απηύδησε ο Βασιλάκος - «Δεν με ενδιαφέρει»

Σε μια μοναδική κίνηση προχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο The Bachelor, καθώς απηύδησε με τη συζήτηση των κοριτσιών, που για ακόμη μια φορά τσακώνονταν, δείχνοντας αδιαφορία για το θέμα, που συζητούσαν.

Τα… μαχαίρια βγήκαν σε άλλο ένα cokctail party, με τις παρεξηγήσεις να μην είναι λίγες ανάμεσα στα κορίτσια. Κάθε φορά, δε, που ο Παναγιώτης έπαιρνε κάποια από αυτές για να μιλήσουν, εκείνες ξεκινούσαν να τσακώνονται.

Όταν γύρισε, πάντως, ρώτησε τις παίκτριες τι συζητούσαν κι εκείνες του απάντησαν, ότι πρόκειται για ένα πολυσυζητημένο θέμα. «Δε με ενδιαφέρει, μιλήστε για κάτι άλλο», είπε εκείνος, δείχνοντας ενοχλημένος από τη συμπεριφορά τους. Αυτό δεν πτόησε, βέβαια, τις κοπέλες, καθώς όταν πήγε να μιλήσει με την επόμενη, άρχισαν πάλι τον καυγά.

Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Το «The Bachelor» έφτασε στο τέλος ακόμη ενός επεισοδίου, με το πρόγραμμα του Alpha να είναι... όλο φωτιά και στο τέλος, μία ήταν η παίκτρια που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σόου.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συνεχίζει τις γνωριμίες του μέσα από... πάμπολλες καυτές στιγμές με τα κορίτσια, τα οποία... τρώγονται μεταξύ τους, σημειώνοντας πολλαπλούς μεταξύ τους καβγάδες και προκαλώντας πανικό στη βίλα, όπου φιλοξενείται το ριάλιτι.

Στο τέλος, υπήρξε η διαδικασία της αποχώρησης, με τον Βασιλάκο να έχει τριαντάφυλλα για όλες... εκτός από μία, η οποία έπρεπε να φύγει μην έχοντας εντυπωσιάσει. Αυτή, τελικά, ήταν η Στέλλα, την οποία νωρίτερα... έκραξε ο Παναγιώτης, λέγοντας πως ίσως βαριέται.