Τα πάνω κάτω με την Ιωάννα Μαλέσκου - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Απίστευτη εμφανισιακή αλλαγή! Δεν πάει το μυαλό σας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω με την Ιωάννα Μαλέσκου - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τα... πάνω κάτω έφερε μια φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία έχει κάνει το γύρο του διαδικτυακού με τα σχόλια κάτω από αυτή να πέφτουν σαν την βροχή.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και ιδιαίτερα του Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της.

Σε μια φωτογραφία λοιπόν που υπάρχει στον προσωπικό της λογαριασμό, την είδαμε να ποζάρει έχοντας μπλε μαλλί αλλά και πολύ έντονο μακιγιάζ. Μάλιστα, έφερε πολλές αντιδράσεις με μια από αυτές να είναι «Happy Halloween».

Βέβαια αυτή η αλλαγή δεν είναι μόνιμη, αφού έγινε μέσω εφαρμογής κινητού. Δείτε ωστόσο, για ποιο λόγο ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Love it.

Ιωάννα Μαλέσκου μπλε μαλλιά

Ιωάννα Μαλέσκου: Απίστευτη εμφάνιση με μόνο 192 ευρώ - Παπούτσια, παντελόνι και μπλούζα τώρα σε προσφορά

Θες να είσαι κι εσύ σικάτη σε κάθε σου εμφάνιση αλλά με λίγα λεφτά; Η Ιωάννα Μαλέσκου μας δείχνει τον δρόμο αφού προσφάτως μαγνήτισε τα βλέμματα με κομμάτια που βρίσκονται τώρα σε προσφορά και κοστίζουν όλα μαζί 192 ευρώ...

Η μάχη για την πρωινή ζώνη μαίνεται για τα καλά, με όλους να διεκδικούν την πρωτιά. Γι' αυτό και η Ιωάννα Μαλέσκου θέλει μόλις φεύγει από το στούντιο του «Love It» να χαλαρώνει και να αφήνει πίσω της τις σκοτούρες της καθημερινότητας... Το YOU συνάντησε τη γοητευτική παρουσιάστρια στο Μαρούσι χωρίς μάσκα, καθώς ακόμα δεν είχε θεσπιστεί η υποχρεωτική χρήση της σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μαζί με την απόλυτη πρωταγωνίστρια στην προσωπική της ζωή.

Ο λόγος φυσικά για τη μόνιμη συγκάτοικό της - δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι της στην Αθήνα -, τη σκυλίτσα ράτσας γαλλικό μπουλντόγκ, ονόματι Balloo, η οποία κλέβει την παράσταση στις καθημερινές εξόδους της. Έτσι και στην πρόσφατη βόλτα τους, σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν τα χάδια και τα φιλιά που έδιναν η μία στην άλλη. Η Balloo, βέβαια, είναι πρωταγωνίστρια και σε κάθε πρωινό ξύπνημα της Ιωάννας ζητώντας της να μείνει λίγο παραπάνω στο πλευρό της, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν γίνεται, αφού οι καθημερινές υποχρεώσεις της παρουσιάστριας την καλούν στον ΣΚΑΪ. Και εκεί υπάρχει λύση, όμως, αφού συχνά τη φιλοξενεί στο καμαρίνι της.

Που θα βρεις τα παπούτσια, το παντελόνι και την μπλούζα της Ιωάννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου περιοδικό YOU

H Ιωάννα επέλεξε μπλούζα και παντελόνι, Access Fashion (€62 και €71 αντίστοιχα, με την έκπτωση). Παρόμοιες γόβες θα βρεις στα Envie Shoes με €50 από €59

Η Balloo με 2.600 followers!

Με σταθερό ρυθμό ανεβαίνουν οι ακόλουθοι της Balloo στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram (@balloo_thefrenchie), καθώς τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχουν ξεπεράσει τους 2.600 (και συνεχίζουν). Αξίζει να αναφέρουμε πως το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει επίπεδο, αφού φωτογραφίζεται με τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης και διάφορα παιχνίδια, προσφορά από pet shop της περιοχής, με φωτογράφο και συμπρωταγωνίστρια πάντα τη γοητευτική «μαμά» της.