Big Brother - highlights 13/11: Ο τσακωμός Μικρούτσικου με Βαρθακούρη, οι φιτιλιές και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - highlights 13/11: Ο τσακωμός Μικρούτσικου με Βαρθακούρη, οι φιτιλιές και η αποχώρηση

Τα 13/11 highlights του Big Brother είναι απολαυστικά και αυτό γιατί είδαμε έναν τσακωμός ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, φιτιλιές να μπαίνουν ανάμεσα σε παίκτες, αλλά και μια αποχώρηση ανατρεπτική.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, η Άννα Μαρία βρέθηκε στο task room και συγκλόνισε με τα λόγια της για την γραμμή της ζωής της και για όλα όσα έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρέθηκε και κοντά στον θάνατο.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι η πιο έντονη προσωπικότητα του Big Brother και, αναφορικά με τον χαρακτήρα της, είναι ένα πρόσωπο, που είτε λατρεύεις είτε… λατρεύεις να μισείς. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να μην ανατριχιάσει με τη γραμμή ζωής της, όπου ανέφερε περιστατικά, έχοντας κοντέψει πάνω από μια φορά να πεθάνει.

Η δικηγόρος του σπιτιού αναφέρθηκε σε όλα τα γεγονότα, που συντάραξαν τη ζωή της και συγκλονίζει με όσα είπε. Ξεκίνησε, δε, πολύ δυνατά με την νοσηλεία της, όπου θεωρείτο δεδομένο πως θα πεθάνει, με τους γιατρούς να ζητούν από την οικογένειά της να βαφτιστεί επειγόντως. Σε άλλη μια περίπτωση, όπως ανέφερε, ήταν παντού καλωδιωμένη και επέζησε πάλι. Δείτε εδώ και ποιο πρόσωπο έκπληξη μπήκε στο πλατό.

Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Στη συνέχεια, μίλησε για τις σπουδές της, τη βεντέτα όπου είχε μπλέξει η οικογένειά της, τη δουλειά που έκανε κρυφά από τον πατέρα της και αποκάλυψε στο live επεισόδιο του «Μεγάλου Αδελφού», καθώς και άλλα συμβάντα, με τα οποία συγκίνησε όσο ίσως κανείς άλλος παίκτης σε αυτό το σόου.

Big Brother: Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό - Διαφώνησαν έντονα Μικρούτσικος και Βαρθακούρης

Ανέβηκαν αρκετά οι τόνοι στο live του Big Brother, αυτή τη φορά, ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη. Αυτή τη φορά, οι δυο τους διαφώνησαν έντονα εξ' αιτίας της γραμμής ζωής της Άννας Μαρίας.

Η Άννα Μαρία δεν αναφέρθηκε σε κάποια σχέση που έχει στη ζωή της και το γεγονός αυτό έκανε εντύπωση στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος θέλησε να το σχολιάσει πολύ έντονα και μάλιστα, να διαφωνήσει με όλους όσους βρέθηκαν στο πλατό.

Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να δώσει τέλος στη συζήτηση ωστόσο ο έμπειρος παρουσιαστής δεν έδειξε να καταλαβαίνει και τότε οι τόνοι ανέβηκαν. «Σου ζήτησα να σχολιάσεις αυτά που ειπώθηκαν και όχι αυτά που δεν ειπώθηκαν».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε στο σχόλιο αυτό ωστόσο ο παρουσιαστής έκοψε την κουβέντα εκεί προκειμένου να συνεχιστεί η ροή του live.

Έβαλε «φιτιλιές» η Ραμόνα - Έξαλλος ο Πυργίδης μαζί της

Στο live του Big Brother, είδαμε την Ραμόνα να βάζει για ακόμα φιτιλιές και να προκαλεί καυγάδες μέσα στο σπίτι. Αυτή τη φορά, έβαλε τον Πυργίδη να τσακωθεί με τη Σοφία και εκείνος με τη σειρά του έγινε έξαλλος μαζί της όταν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Σοφία είπε πως ξέρει ότι ο Πυργίδης την ψήφισε. Γελώντας τόνισε πως θα τον ξεφτιλίσει στη Θεσσαλονίκη. Η Ραμόνα έσπευσε να μεταφέρει το συγκεκριμένο σχόλιο στον Πυργίδη ο οποίος εκνευρίστηκε και φώναξε τη Σοφία να τα πούνε.

Στη συζήτηση ήταν μπροστά και ο Χρήστος Μακρίδης ο οποίος υποστήριξε τη Σοφία μπροστά της, ενώ από πίσω της συμφώνησε με τη Ραμόνα. Στο τέλος, ο Πυργίδης θεώρησε ότι η Ραμόνα θέλησε να του βάλει λόγια και γι΄αυτό, η παρέα απομακρύνθηκε.

Άφωνη η Ραμόνα με την ατάκα του Χάρη Βαρθακούρη - «Κανείς δεν αγαπάει τα καρφιά»

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στη Ραμόνα και με μία του ατάκα, κατάφερε να την αφήσει άφωνη. Συγκεκριμένα, της είπε πως τα καρδιά δεν τα αγάπησε ποτέ κανείς σε καμία χώρα.

Στο live παίχτηκε ένα στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι, στο οποίο η Ραμόνα αποκαλύπτει στον Πυργίδη μία συζήτηση που είχε για εκείνον με τη Σοφία.

Ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος την υποστήριξε, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να βάλει σε μία ισορροπία τα πράγματα και να "γειώσει" τη Ραμόνα.

«Ραμόνα πριν φύγεις απλά θέλω να πω κάτι. Κανείς δεν αγαπάει τα καρφιά σε καμία χώρα. Το καρφί δεν έχει πατρίδα. Και επειδή είπες για αληθινούς χαρακτήρες, σου θυμίζω το μότο του Big Brother: Αληθινοί άνθρωποι, αληθινό ριάλιτι», της είπε χαρακτηριστικά πριν τη στείλει πίσω στο σαλόνι του Μεγάλου Αδερφού.

Έξαλλη η Σοφία με τον Μικρούτσικο - «Βγάλαμε Αγία τη Ραμόνα»

Η Σοφία πήγε σήμερα στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother προκειμένου να επικοινωνήσει με το πλατό και έγινε πραγματικά έξαλλη με όλα όσα της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σε σημείο που αναγκάστηκε να του πει πως με τα λεγόμενά του, έβγαλε Αγία τη Ραμόνα.

Η διαγωνιζόμενη συζήτησε με τον παρουσιαστή για το περιστατικό που έγινε με τον Πυργίδη και εκνευρίστηκε πολύ με όλα όσα της είπε. Η Σοφία δεν μπορούσε να δεχθεί ότι είχε άδικο και κατηγόρησε τον παρουσιαστή ότι παίζει με τις λέξεις.

Η κουβέντα πήγε στη Ραμόνα και η Σοφία αποφάσισε να κάνει μία αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε πως η Ραμόνα έχει σκοπό να την αποδυναμώσει και να την μειώσει και για το λόγο αυτό είπε μία μέρα στον Κεχαγιά: «Πήγαινε μέσα σε περιμένει η Δανέζη γυμνή».

Από τη μεριά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπόρεσε να δεχθεί ότι δίνει δίκιο στην Ραμόνα και οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους.

Το κολακευτικό σχόλιο του Πυργίδη στην Ναταλί Κάκκαβα - «Είστε πανέμορφη»

Λίγο πριν φτάσει στο τέλος του το επεισόδιο του Big Brother, η Νάταλι Κάκκαβα επικοινώνησε με το σπίτι και δέχθηκε ένα πολύ κολακευτικό σχόλιο από τον Δημήτρη Πυργίδη, ο οποίος, την αποκάλεσε «πανέμορφη» μπροστά σε όλους.

Η Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να ενημερώσει την Άννα Μαρία για τα κλάματα του Πυργίδη, τις μέρες που δεν έτρωγε. Η Άννα Μαρία συγκινήθηκε από την κίνηση του αυτή και του είπε ευχαριστώ.

Ο Πυργίδης από τη μεριά του ήρθε σε δύσκολη θέση και απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια είπε: «Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε πανέμορφη», ενώ από πίσω άρχισαν να ακούγονται φωνές και κάπως τον αποκάλεσε μάλιστα «Γύπα».

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι

Ακόμη ένα live του Big Brother έφτασε στο τέλος του με έναν διαγωνιζόμενο να αποχωρεί από το σπίτι, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Πρόκειται για ένα από τα πιο μεγάλα φαβορί που υπήρχαν μέσα στο ριάλιτι και η αποχώρησή του ήταν μία πραγματική έκπληξη.

Μετά την ψηφοφορία των παικτών, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η Ραμόνα Μοροσάνου και ο Χρήστος Μακρίδης ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Στο επεισόδιο υπήρξαν εντάσεις και συγκίνηση, με τους δύο παρουσιαστές ακόμη να έρχονται… στα μαχαίρια.

Στο σπίτι υπήρξε για ακόμη μια φορά ταραχή, με την αποχώρηση να προκαλεί σοκ, αφού πρόκειται για ένα από τα φαβορί. Ο λόγος για τον Χρήστο Μακρίδη, που αποχώρησε από το παιχνίδι.