Σάστισαν στο Χιούστον το Λύσαμε - Η Ταραμπάνκο έβγαλε τα ρούχα της μπροστά στις κάμερες

Το έκανε και αυτό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάστισαν στο Χιούστον το Λύσαμε - Η Ταραμπάνκο έβγαλε τα ρούχα της μπροστά στις κάμερες

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN "Χιούστον το Λύσαμε" και μπορούμε να πούμε ότι ήταν ακολούθησε μια αναπάντεχη συνέντευξη, κατά την οποία η Κάτια δεν δίστασε να.. βγάλει τα ρούχα της στον αέρα της εκπομπής!

Ο Νικόλας Ραπτάκης και ο Φάνης Λαμπρόπουλος, οι παρουσιαστές της εκπομπής, της ζήτησαν να ποζάρει έτσι όπως θα τις δείξουν οι ίδιοι σε συγκεκριμένες φωτογραφίες και το μοντέλο δέχτηκε αμέσως.

Καθώς της κράταγαν την πετσέτα, η Κάτια έβγαλε την μπλούζα της και φωτογραφήθηκε με ένα ψάρι, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Να σημειώσουμε ότι πρώτη φορά βλέπουμε στον αέρα μιας εκπομπής γυναίκα να βγάζει τα ρούχα της και να δέχεται μια τέτοια πρόσκληση, αφήνοντας τους παρουσιαστές έκπληκτους. H Κάτια αποκαλύπτει τον πιθανό νικητή του φετινού GNTM!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Η Κάτια ταραμπάκνο ποζάρει γυμνή στο χιούστον το λύσαμε

Η Κάτια ταραμπάκνο ποζάρει γυμνή με ένα ψάρι

Η Κάτια ταραμπάκνο ποζάρει γυμνή

Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκάλυψε το σχόλιο που την έχει σημαδέψει!

Στην εκπομπή Love It, με την Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε η πρώην παίκτρια και νικήτρια, κατά το ήμισυ, του GNTM2 Κάτια Ταραμπάνκο η οποία αποκάλυψε ποιο σχόλιο της έχει σημαδέψει!

Η ίδια μάλιστα κλήθηκε να απαντήσει 10 γρήγορες ερωτήσεις στην στήλη «10 και να καίνε».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της, αλλά και για το πιο άσχημο σχόλιο που έχει ακούσει ποτέ.

Η Κάτια Ταραμπάνκο υποστήριξε πως: «Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου ήταν το GNTM», ενώ σχετικά με το πιο άσχημο σχόλιο που έχει ειπωθεί για την ίδια δήλωσε: «Αυτό που είναι χαραγμένο στη μνήμη μου, από τα χειρότερα σχόλια, που έχω διαβάσει στο ίντερνετ, μετά από όλη αυτή τη ‘διασημότητα’, είναι το “Σκ@τια”. Τέλειο». Δείτε την αγνώριστη σε σειρά του Ant1

Κάτια Ταραμπάνκο: Ξέσπασε η νικήτρια του GNTM - «Βγήκα το τρίτο πρόσωπο που χώρισε τον...»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο DOWN TOWN και την Φανή Πλατσατούρα, η περσινή νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπανκό και ξέσπασε.

Το μοντέλο που κάθε σαββατοκύριακο εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Αποστολάκη και του Γιάννη Δρυμωνάκου, στους «Θαλασσόλυκους» μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ξέσπασε για τα δημοσιεύματα σχετικά με το αν έχει σχέση ή όχι με τον Γιάννη Αποστολάκη, τα οποία έλεγαν πως τον χώρισε από την σύντροφο του.

«Γέλασα πολύ με αυτή την ιστορία. Μάλλον επειδή ήμασταν συνέχεια οι τρεις μας και κάποιοι δημοσιογράφοι γνώριζαν ότι ο Δρυμωνάκος έχει σχέση, είπαν να μου χρεώσουν τον Αποστολάκη. Βγήκα ακόμη και το τρίτο πρόσωπο που χώρισε τον Γιάννη από την προηγούμενη σχέση του».

Η ίδια ωστόσο μίλησε και για την γνωριμία της με τον τωρινό της σύντροφο. «Ήταν προξενιό ξεκάθαρα. Μας γνώρισε μια φίλη, η οποία μου σύστησε τον Κώστα ως έναν πολύ ωραίο τύπο που του αρέσουν τα sports και έχει μυαλό. Και πράγματι, έτσι είναι. Δεν ήμουν στη φάση να ξεκινήσω νέα σχέση, αλλά τα πράγματα κύλησαν από μόνα τους».