The Bachelor: Αποχώρησε ξαφνικά η Αντζελίνα - Άσχημα ψυχολογικά λόγω του Βασιλάκου

Εκνευρίστηκε από τη συζήτηση που είχε με τα κορίτσια! Πήγε στο δωμάτιο της και...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Αποχώρησε ξαφνικά η Αντζελίνα - Άσχημα ψυχολογικά λόγω του Βασιλάκου

Στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor, αποχώρησε ξαφνικά η Αντζελίνα από το σαλόνι όπου συζητούμε με τα κορίτσια γιατί ενοχλήθηκε που ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν την επέλεξε για ακόμη μια φορά να βγουν ραντεβού.

Στη βίλα πλέον οι κοπέλες είναι 7 και το άγχος για το ποια θα διαλέξει στο τέλος ο Έλληνας bachelor, μεγαλώνει με αποτέλεσμα να έχουν πολλά ξεσπάσματα για τις επιλογές του.

Χθες λοιπόν, λόγω μιας εντάσεις η Αντζελίνα σηκώθηκε ξαφνικά από τη θέση της και πήγε στο δωμάτιο της να μείνει μόνη της, ενώ δεν δίστασε να βάλει και τα κλάματα.

Όπως είπε νιώθει παραμελημένη από τον Παναγιώτη, ο οποίος πλέον δεν την επιλέγει να βουν. Ενώ, εκείνη έχει όλα τα τριαντάφυλλα που της έχει δώσει. Βέβαια, στο τέλος ο Βασιλάκος δεν διάλεξε την Αντζελίνα. Δείτε πρώτοι με ποια έχει παντρευτεί.

The Bachelor Αντζελίνα αποχώρηση ALPHA

The Bachelor: Σαματάς με το βίντεο που κυκλοφόρησε με την Αντζελίνα

Σαματάς επικρατεί με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μέσα από το σπίτι του The Bachelor, με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα. Ήδη μάλιστα, έχει συγκεντρώσει πάνω από 11 χιλιάδες likes.

Η συγκεκριμένη παίκτρια έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, τόσο από τις συμπαίκτριες της, όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό λόγω της συμπεριφοράς της. Είναι πολύ ανταγωνιστική και δεν γίνεται να ξεχάσουμε την στιγμή που κομμάτιασε το τριαντάφυλλο της νέας παίκτριας.

Το Tik Tok του Bachelor λοιπόν, γιόρτασε τους 100 χιλιάδες ακόλουθούς του, με ένα ξεχωριστό βίντεο, ειδικά φτιαγμένο για την επίτευξη του στόχου.

Η Αντζελίνα συγκεκριμένα, αυτοσχιδίασε και έπαιξε drums σε μια κατσαρόλα που ήταν στο κεφάλι συμπαίκτριας της.

The Bachelor: To ατύχημα της Αντζελίνας που δεν άφησε πολλά στη φαντασία!

Στο αυριανό επεισόδιο The Bachelor ο Παναγιώτης θα επισκεφτεί την βίλα των κοριτσιών και θα παίξει μαζί τους κάποια παιχνίδια. Σε ένα από αυτά η Αντζελίνα θα έχει ένα ατύχημα το οποίο θα είναι αποκαλυπτικό.

Τα κορίτσια θα χρειαστεί να ανέβουν πάνω σε έναν έναν ταύρο και να κρατηθούν όση περισσότερη ώρα μπορούν. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο καθώς προσπαθεί να τις πετάξει κάτω.

Όταν έρθει η σειρά της Αντζελίνας καt;a την πτώση της θα φανεί το εσώρουχο της όπως είδαμε στο trailer. Δείτε την Μαγδαληνή με μαγίο!

αντζελίνα εσώρουχο