Big Brother: Στο στόχαστρο η Άννα Μαρία - Προσπαθούν να την «τσακίσουν» οι...

Τα αποκαλύπτει όλα ο φίλος της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Στο στόχαστρο η Άννα Μαρία - Προσπαθούν να την «τσακίσουν» οι...

Στην Σίσσυ Χρηστίδου και στον αέρα του Έλα Χαμογέλα βγήκε ο φίλος της Άννας - Μαρίας Ψυχαράκη και μίλησε ανοιχτά για τους παίκτες που προσπαθούν να την "τσακίσουν" και να την έχουν συνεχώς στο στόχαστρο στο σπίτι του Big Brother!

Ο Γιάννης Κόκκουβας έδειξε έντονα την ενόχληση και τον εκνευρισμό του για την άσχημη αντιμετώπιση των υπόλοιπων παικτών προς το πρόσωπο της φίλης του.

Αναφορικά με το αν υποδύεται έναν ρόλο ή αν είναι έτσι στην πραγματικότητα δήλωσε: «Έτσι ακριβώς είναι και καθημερινά. γι’ αυτό παρεξηγείται ότι παίζει θέατρο. Είναι ένα ζωντανό άτομο. Είναι έξω καρδιά, είναι μια μικρή Αλίκη Βουγιουκλάκη».

Δεν παρέλειψε βέβαια να κατηγορήσει την Σοφία και τον Δημήτρη: «Δουλεύουν υπόγεια η Δανέζη και ο Κεχαγιάς… Στρέφουν τους παίκτες κατά της Άννας Μαρίας». Η άβολη ερώτηση της Άννας Μαρίας στον Θέμη!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο

Big Brother: Συγκλόνισε η Άννα Μαρία - Έφτασε κοντά στον θάνατο

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Άννα Μαρία βρέθηκε στο task room και συγκλόνισε με τα λόγια της για την γραμμή της ζωής της και για όλα όσα έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρέθηκε και κοντά στον θάνατο.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι η πιο έντονη προσωπικότητα του Big Brother και, αναφορικά με τον χαρακτήρα της, είναι ένα πρόσωπο, που είτε λατρεύεις είτε… λατρεύεις να μισείς. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να μην ανατριχιάσει με τη γραμμή ζωής της, όπου ανέφερε περιστατικά, έχοντας κοντέψει πάνω από μια φορά να πεθάνει.

Η δικηγόρος του σπιτιού αναφέρθηκε σε όλα τα γεγονότα, που συντάραξαν τη ζωή της και συγκλονίζει με όσα είπε. Ξεκίνησε, δε, πολύ δυνατά με την νοσηλεία της, όπου θεωρείτο δεδομένο πως θα πεθάνει, με τους γιατρούς να ζητούν από την οικογένειά της να βαφτιστεί επειγόντως. Σε άλλη μια περίπτωση, όπως ανέφερε, ήταν παντού καλωδιωμένη και επέζησε πάλι. Δείτε εδώ και ποιο πρόσωπο έκπληξη μπήκε στο πλατό.

Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Στη συνέχεια, μίλησε για τις σπουδές της, τη βεντέτα όπου είχε μπλέξει η οικογένειά της, τη δουλειά που έκανε κρυφά από τον πατέρα της και αποκάλυψε στο live επεισόδιο του «Μεγάλου Αδελφού», καθώς και άλλα συμβάντα, με τα οποία συγκίνησε όσο ίσως κανείς άλλος παίκτης σε αυτό το σόου.