Σοφία Μουτίδου: Η παρουσιάστρια του The Booth ποζάρει με crop top και το διαδίκτυο παραληρεί

Θα πάθετε πλάκα με το πόσο έχει αδυνατίσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σοφία Μουτίδου: Η παρουσιάστρια του The Booth ποζάρει με crop top και το διαδίκτυο παραληρεί

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του The Booth Σοφία Μουτίδου είναι μια από τις πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες της σόου μπιζ. Ποτέ δεν είχε πρόβλημα με το σώμα της και πάντα ενθάρρυνε τις γυναίκες να αγαπούν όπως είναι τους εαυτούς τους. Η ίδια μάλιστα, έχασε κάποια κιλά και δεν δίσταζε να ποζάρει με crop top.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε ένα αντίστοιχο βίντεο στο κανάλι της στο youtube εξηγώντας πόσα κιλά έχασε και τον τρόπο που τα κατάφερε. Εξήγησε ότι πλέον ακολουθεί πιο υγιεινή διατροφή αλλά εξακολουθεί να μην ανεβαίνει στη ζυγαριά.

«Δεν ζυγίζομαι. Δεν ζυγίστηκα ποτέ όταν ξεκίνησα ούτε στην πορεία, ούτε σε κάθε εβδομάδα, ούτε τώρα στη φάση αυτή που είμαι και ούτε και όταν θα τελειώσω. Δεν θα ζυγιστώ ποτέ γιατί δεν μου έκανε ποτέ καλό το ζύγισμα», είπε. Το «άδειασμα» της Σοφίας Μουτίδου στον αέρα του The Booth - «Είναι πάρα πολύ άσχημη»!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Αδυνατισμένη η σοφία μουτίδου

«Λύγισε» η Σοφία Μουτίδου - Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια του The Booth

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» στο OPEN, βρέθηκε σήμερα 20/9 το μεσημέρι η παρουσιάστρια του The Booth, Σοφία Μουτίδου. Μάλιστα, η ίδια «λύγισε» όταν παρακολουθούσε ένα βίντεο που της ετοίμασαν για την ζωή της. Μιλούσε με δάκρυα στα μάτια.

Συγκεκριμένα, με το που υποδέχτηκαν στο πλατό την Σοφία, πρόβαλλαν στον αέρα ένα αφιερωματικό βίντεο με όλα όσα έχει κάνει με κόπο μέχρι σήμερα η ίδια, αλλά και με την κόρη της, την οποία λατρεύει.

Με τα λόγια της δημοσιογράφου, αλλά και με τα όσα έχει ζήσει, η Σοφία Μουτίδου συγκινήθηκε με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα.

Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα, έκλαψε ξανά όταν αναφέρθηκε στους γονείς της, και συγκεκριμένα στον πατέρα της. Δείτε τα νέα της "πυρά" στον Ρώμα για το Καφέ της Χαράς.