Εξελίξεις με την υγεία της ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου - Τι συνέβη

Έγινε γνωστό μέσω instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία της ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου - Τι συνέβη

Τις τελευταίες μέρες σοκ έχει προκαλέσει η δυσάρεστη είδηση της Έρρικας Πρεζεράκου αναφορικά με την ανιψιά της. Η 7χρονη Αναστασία πάσχει δυστυχώς από καρκίνο του εγκεφάλου και η Έρρικα έκανε έκκληση στον κόσμο με σκοπό να μαζευτεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό. Σήμερα η ίδια σημείωσε πως υπάρχουν νέες εξελίξεις.

Το κοινό συγκινήθηκε βαθύτατα από το θλιβερό περιστατικό της μικρής Αναστασίας και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτούνταν για να μεταφερθεί εγκαίρως στις ΗΠΑ. Ευτυχώς η μικρή έφτασε ασφαλής στο Τέξας και η Έρρικα δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερη ευτυχισμένη αλλά και συγκινημένη.

Έτσι, η ολυμπιονίκης ευχαρίστησε τον κόσμο και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

“Η Αναστασία ξεκίνησε θεραπεία… και το ότι βρίσκεται εκεί το οφείλει στα κύματα αγάπη σας… στην φροντίδα σας και στην προσευχή σας… Είμαστε μια μεγαλη οικογένεια πια… Ευχαριστω μέσα απο την καρδιά μου ηλιόλουστα πλάσματα…”

εξελίξεις με την ανιψιά της έρρικας πρεζεράκου

Ράγισε καρδιές η Έρρικα Πρεζεράκου - «Έχει μόνο έξι μήνες ζωής»

Καρδιές ράγισε η Έρρικα Πρεζεράκου, μιλώντας για τη μάχη που δίνει η ανιψιά της, Αναστασία με τον καρκίνο, με τους γιατρούς να τους λένε πως έχει μόνο 6 μήνες ζωής.

Το ταξίδι ελπίδας της 7χρονης Αναστασίας ξεκίνησε και πλέον βρίσκεται στην Αμερική και η αγάπη που έχει δεχθεί από τους ομογενείς είναι μεγάλη.

«Η Αναστασία βρίσκεται στο Τέξας. Έχω συγκινηθεί πολύ και με τους ομογενείς εκεί που κατευθείαν πήγαν να φροντίσουν την οικογένειά μου, αυτή η ανθρωπιά μου συγκινεί την ψυχή. Αισθάνομαι ότι έχει μεγαλώσει η οικογένειά μου, δέχομαι άπειρα μηνύματα. Ήταν τεράστιο σοκ όταν μας είπαν οι γιατροί εδώ ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής.

Μιλούσα με την αδερφή μου και μου λέει “δεν μπορείς να φανταστείς τι έχουν κάνει εδώ οι ομογενείς”, έκλαιγα και έλεγα… Θεέ μου, τι ωραίο να υπάρχουν άνθρωποι που εκδηλώνουν την ψυχή τους και συντονίζονται βλέποντας όλα τα παιδιά του κόσμου σαν δικά τους, είναι ευλογία αυτό», είπε συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου. Ρίγη συγκίνησης στο Instagram με την ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου μετά τον ακρωτηριασμό της.

Έρρικα Πρεζεράκου ανηψιά καρκίνος