Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για το My style rocks

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για το My style rocks

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΚΑΙ, για το σημερινό My style rocks Gala, θέλοντας να μας δώσει μια γεύση για του τι θα δούμε.

Ωστόσο, στο παιχνίδι επιστρέφει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σε τι ρόλο θα την δούμε;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το My style rocks

Η Αρχαία Ελλάδα γίνεται πηγή έμπνευση για τους διαγωνιζόμενους στο Gala του My Style Rocks, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 15.05, στον ΣΚΑΪ, με οικοδέσποινα τη λαμπερή Κατερίνα Στικούδη.

Η αρχαιότητα “διασταυρώνεται” με τη σύγχρονη μόδα. Κορίτσια και αγόρια αντλούν ιδέες από το λίκνο του πολιτισμού, συνθέτοντας ένα οδοιπορικό στον χώρο και τον χρόνο. Κομψά φορέματα με ιδιαίτερα σχέδια, περίτεχνα κοσμήματα και εντυπωσιακές κομμώσεις δημιουργούν εμφανίσεις που στόχο έχουν τη διάκριση και την υψηλότερη βαθμολογία.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν την πιο ξεχωριστή παρουσία που θα καταφέρει να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση; Ποιος θα μπορέσει να σωθεί; Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει τα 2.500 ευρώ;

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Άρτεμις - «Είμαι 60 χρονών και κανένας δεν μου είπε...»

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Άρτεμις και η Χριστίνα τσακώθηκαν ξανά με αποτέλεσμα η πρώτη να ξεσπάσει σε κλάματα τονίζοντας πως είναι 60 χρονών και κανείς ποτέ δεν έχει γυρίσει να της πει «ντροπή σου», όπως έκανε η Χριστίνα σε προηγούμενο επεισόδιο.

Οι δύο κυρίες τσακώνονται όλη την εβδομάδα. Έτσι, η Άρτεμις σήμερα θέλησε να πει πως έχει ενοχληθεί πολύ με τη στάση που κρατάει η Χριστίνα απέναντί της.

Η Χριστίνα της είπε πως ούτε από τη μεριά της ήταν σωστό να την αποκαλέσει «κ...παιδο». Σε εκείνο το σημείο, η Άρτεμις ξέσπασε και της είπε πως δεν έχει βγάλει ποτέ από το στόμα της την συγκεκριμένη λέξη και πως το έβγαλε από το μυαλό της.

Στο τέλος βέβαια ζήτησε συγγνώμη η μία από την άλλη ωστόσο δεν έδειξαν να λύνουν οριστικά τον καυγά τους παρόλο που οι υπόλοιπες παίκτριες τις παρακάλεσαν να τα βρουν, ενώ νωρίτερα, τσακώθηκε και η Μικαέλα με την Αρετή.

My Style Rocks Άρτεμις Χριστίνα