Χώρισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Διέρρευσε η είδηση

Όλες οι λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Διέρρευσε η είδηση

Διέρρευσε η είδηση πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η σύντροφος του, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, έχουν χωρίσει από τον περασμένο Ιούλιο.

Μπορεί να ήταν μαζί από το 2010, ωστόσο σύμφωνα με την Real Life και το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου, φιλικός τους κύκλος υποστηρίζει ότι η τριβή του χρόνου έπαιξε ρόλο στην απόφαση να χωρίσουν, πως εκείνη και εκείνος δεν είναι πια ζευγάρι από το Ιούλιο και πως, παρόλο που τραβούν πια διαφορετικούς δρόμους, διατηρούν καλή επαφή και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον.

Το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί στο θέατρο Ριάλτο και στο έργο του Ντάριο Φο, «Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» με τον τριπλό ρόλο του παραγωγού, του σκηνοθέτη και του ηθοποιού ενώ στον θίασο συμμετείχε και η Νικολέττα Κοτσαηλίδου.

Στα σημειώσουμε πως όσον αφορά τα επαγγελματικά του, επεισόδια είχαμε στον ΣΚΑΙ, καθώε ακυρώθηκε ξαφνικά το γύρισμα του Στην Υγεία μας ρε παιδιά.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο θάνατος που τον "τσάκισε" ψυχολογικά - «Μου κόστισε πολύ...»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Πρέκα και τα Παραπολιτικά 90,1 FM, και συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε για έναν θάνατο που τον "τσάκισε" ψυχολογικά.

Αυτός ο θάνατος "τσάκισε" ψυχολογικά τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Μου κόστισε πολύ που “έφυγε” νωρίς ο πατέρας μου. Τότε στην εφηβεία δεν με έπιανες, έλεγα “γεια σου μπαμπά”, μου έλεγε η μάνα μου “κάτσε λίγο να μιλήσετε, ο πατέρας σου ντρέπεται, δεν θα σου πει ποτέ έλα να κάνουμε παρέα”. Της έλεγα τότε “ναι, εντάξει, μαμά, αύριο… αύριο”.

Και το αύριο ήταν ένα “γεια” που έμπαινα κι ένα “γεια” που έβγαινα από το σπίτι και μετά με πείραξε που τον έχασα ξαφνικά. Δεν περίμενα να τον χάσω. Ο πατέρας μου “έφυγε” 64 χρονών. Ένα χρόνο μεγαλύτερος απ’ ότι είμαι εγώ τώρα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον καρκίνο που πέρασε.