Τρυφερές στιγμές στο σπίτι του Νίκου Μουτσινά - Τα χάδια μπροστά στην κάμερα

Έχει πάθει έρωτα με τα τρία του κατοικίδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρυφερές στιγμές στο σπίτι του Νίκου Μουτσινά - Τα χάδια μπροστά στην κάμερα

Μπορεί ο Νίκος Μουτσινά να βρίσκεται σε καραντίνα, όπως και όλοι μας, ωστόσο το lockdown του είναι γεμάτο από... χάδια τα οποία και μας έδειξε. Ο παρουσιαστής λατρεύει τα τρία κατοικίδια που έχει στο σπίτι του και οι τρυφερές τους στιγμές δεν έχουν τέλος.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επικοινωνεί καθημερινά με τους θαυμαστές του και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, μας έδειξε τα χάδια που έκανε με την πανέμορφη γάτα του. Ο Νίκος Μουτσινάς, έχει αδυναμία στα ζώα και το έχει εκφράσει πολλές φορές και μέσα από την εκπομπή του.

Το Σάββατο το πρωί ωστόσο «έσκασε» μια είδηση που έκανε τρισευτυχισμένο τον παρουσιαστή και στο σπίτι του είχε χαρές.

Νίκος Μουτσινάς σπίτι

Lockdown με παρέα για τον Νίκο Μουτσινά - Η φωτογραφία από το σπίτι του που ανέβηκε στο διαδίκτυο

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε με τη σειρά του το δικό του lockdown, αυτή τη φορά ωστόσο έχει δίπλα του την καλύτερη παρέα. Χθες το βράδυ, ο παρουσιαστής ανέβασε στο διαδίκτυο μία πολύ τρυφερή φωτογραφία που έφερε τις αντιδράσεις των διαδικτυακών του φίλων.

Το lockdown δεν είναι εύκολη περίοδος για κανέναν και η αλήθεια είναι πως όλοι χρειάζονται μία καλή παρέα για να περάσουν όσο πιο ήρεμα γίνεται τις μέρες μέσα στο σπίτι μέχρι να επιστρέψουν και πάλι στην κανονικότητά τους.

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη παρέα από τα κατοικίδια ζώα, στα οποία ο Νίκος Μουτσινάς έχει δείξει ότι έχει μεγάλη αδυναμία, καθώς στο σπίτι του έχει δύο σκυλάκια και μία γάτα. Δείτε εδώ και μία ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Αυτή είναι η παρέα με την οποία περνάει το lockdown ο Νίκος Μουτσινάς

Έτσι χθες βράδυ, ο παρουσιαστής απόλαυσε τη συντροφιά της «Τζούτζουμπι», η οποία έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής μέσα από τις αναρτήσεις του Νίκου Μουτσινά στο Instagram.

Νίκος Μουτσινάς σπίτι