The Bachelor: Η Σία "έσπασε" την σιωπή της για τον Βασιλάκο - «Είπα ότι είμαι ερωτευμένη γιατί..»

Τι δήλωσε η παίκτρια;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Η Σία

Η κάμερα του Έλα Χαμογέλα και συγκεκριμένα η Βάσια Γρηγοράκου εισέβαλλε στην βίλα του The Bachelor και τσάκωσε την Σία Βοσκανίδου. Η διαγωνιζόμενη αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, και στην δήλωση της αναφορικά με το ότι είναι ερωτευμένη με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, ο Παναγιώτης διάλεξε τη Σία για ένα ατομικό ραντεβού, πηγαίνοντας την συγκεκριμένα σε σπα. Στο τέλος της βραδιάς, ο Παναγιώτης της έδωσε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο της με την Σία να αντιδρά και να φωνάζει "Είμαι ερωτευμένη!!"

Σχετικά με την δήλωση αυτή, η 26χρονη βρεφοκόπος είπε χαρακτηριστικά: «Γενικά μου αρέσει να βάζω μια δόση τρέλας. Όταν ζω εγώ τον έρωτα με κάποιον άντρα, μου αρέσει να το κάνω λίγο πιο παραμυθένιο και λίγο πιο χιουμοριστικό πάντα». Διέρρευσε «καυτή» φωτογραφία της Σίας!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από το προηγούμενο επεισόδιο

The Bachelor: Στη δημοσιότητα «καυτά» πλάνα του Βασιλάκου με την Σία μέσα στη σάουνα

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, βγήκαν στη δημοσιότητα, μερικά «καυτά» στιγμιότυπα από το ραντεβού του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Σία. Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί μέσα στη σάουνα και η θερμοκρασία, χτύπησε ξανά «κόκκινο».

Ο πρώτος Bachelor βρέθηκε στη βίλα των κοριτσιών, προκειμένου να πάρει μία εξ αυτών και να βγουν σε ατομικό ραντεβού. Ο ίδιος βρήκε μια αντιμετώπιση σχεδόν… εχθρική από ορισμένες, αλλά αυτό δεν τον επηρέασε στην απόφαση, που θα έπαιρνε.

Η παίκτρια, με την οποία βγήκε στο ραντεβού, ήταν η Σία, με την οποία βρέθηκε σε ένα σπα, όπου έκαναν μασάζ και όχι μόνο. Κάποια στιγμή συζητούσαν, με τον Παναγιώτη να έχει χέρι… μόνιμα στα οπίσθια και μετά την φίλησε, ενώ στο δείπνο τους έδωσε και το πολυπόθητο τριαντάφυλλο.

The Bachelor: Ο Βασιλάκος παντρεύτηκε παίκτρια! Διέρρευσαν φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος με τη νικήτρια!

Η Σούλα Glamorous, το προφίλ στο instagram που απασχολεί με τα όσα ποστάρει δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης φωτογραφίες ντοκουμέντο κατά αποκλειστικότητα από το ταξίδι του "μέλιτος" του Παναγιώτη Βασιλάκου με παίκτρια του The Bachelor, με λίγα λόγια με τη νικήτρια δηλαδή!

Το spoiler που σας είχαμε δώσει πριν λίγο καιρό με το ποια θα είναι η νικήτρια του The Bachelor επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω!

Να σας υπενθυμίσουμε πως σε συνέντευξή του ο Βασιλάκος όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει να παντρευτεί στο παιχνίδι είχε απαντήσει:

"Έχω ζητήσει από την παραγωγή του ALPHA, όταν με το καλό έρθει αυτή η στιγμή, η πρόταση να γίνει σε ένα συγκεκριμένο μέρος που μου αρέσει."

Αυτές είναι οι φωτογραφίες ντοκουμέντο με τον Βασιλάκο και την παίκτρια του The Bachelor από το μήνα του μέλιτος

Ο Βασιλάκος όπως φαίνεται βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Νικολέττας!

Βασιλάκος νικήτρια the bachelor

The bachelor νικήτρια Νικολέττα