Έτσι ευχήθηκε στην κόρη της η Κέλλυ Κελεκίδου για τα γενέθλια της - Το συγκινητικό βίντεο

Λιώσαμε όλοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτσι ευχήθηκε στην κόρη της η Κέλλυ Κελεκίδου για τα γενέθλια της - Το συγκινητικό βίντεο

Η κόρη της Κέλλυ Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη, Ελπινίκη, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της και κλείνει τα 6. Η τραγουδίστρια με αφορμή το γεγονός αυτό, ανάρτησε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο.

Το ζευγάρι επιλέγει συχνά να δημοσιεύει φωτογραφίες από προσωπικές και οικογενειακές τους στιγμές. Έτσι, η Κέλλυ Κελεκίδου αποφάσισε να ευχηθεί με έναν πολύ τρυφερό τρόπο για τα γενέθλια της αγαπημένης της κόρης. Τι απαντά στις φήμες που θέλουν τη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη σε "κρίση";

Το βίντεο με ανάρτησε το συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

“Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014. Σάββατο ξημερώματα 7 παρά 20 για δεύτερη φορά με την βοήθεια του Θεού γινόμαστε μάρτυρες σου σε ένα απίστευτο γεγονός . Στην γέννηση σου Ελπινίκη μας .Με το που βγήκες από την κοιλιά μου η ταλαιπωρία ,ο πόνος ,ο φόβος , το άγνωστο εξανεμίστηκαν και την θέση τους πήραν η χαρά, η ευτυχία, το μέλλον ! Χρόνια πολλά πριγκίπισσα μας …”

βίντεο της κελλυ κελεκίδου για τα γενέθλια της κόρης της

Κέλλυ Κελεκίδου: Η αποκάλυψη για το γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη - "Δεν μπορεί να διαχειριστεί..."

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν δημιουργήσει έναν δυνατό δεσμό και μια πανέμορφη οικογένεια. Η καλλονή τραγουδίστρια εκτιμάει πολύ τον σύζυγό της και αυτό είναι ολοφάνερο. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα μίλησε για τον Νίκο Κουρκούλη, τη σχέση τους και την οικογενειακή τους ζωή.

Η όμορφη Κέλλυ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν αποκάλυψε ποιο είναι το "μυστικό" για μία ισορροπημένη και πετυχημένη σχέση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα παιδιά τους, στον Νίκο και τη στάση του απέναντί τους και γενικότερα το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σπίτι. Διαβάστε παρακάτω την απολαυστική συνέντευξη.

Αυτά είναι όλα όσα είπε η Κέλλυ Κελεκίδου για τη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά τους

Ο Νίκος Κουρκούλης είναι σταρ;

Ο Νίκος είναι μια κατηγορία από μόνος του, αυτό άλλωστε το έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων. Είναι ένα αυτοδημιούργητο παιδί, έχει μάθει μόνος του κιθάρα, πιάνο, και μόνος του έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα, γιατί από μικρός ήθελε ν’ ασχοληθεί 100% μ’ αυτό. Αγγίζει μια γκάμα που περιλαμβάνει πάρα πολλά είδη τραγουδιών, μπορεί να τραγουδάει άπειρες ώρες, είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης.

Μοιράζεσαι μαζί του τη ζωή σου, ενώ είσαι κι εσύ στον ίδιο χώρο... Μπορείς να τον αξιολογήσεις αντικειμενικά;

Ναι, σαφέστατα, γιατί καθένας έχει τη δική του γνώμη, όσον αφορά στο θέμα των επιλογών του, είμαστε και οι δύο πολύ αυστηροί κριτές, ο ένας με τον άλλον.

Κέλλυ Κελεκίδου Κουρκούλης Σχέση Συνέντευξη

Ακούει ο ένας τον άλλον;

Όχι πάντα, γιατί είμαστε κι οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, αλλά ο ένας βάζει τον άλλον στη διαδικασία να σκεφτεί ξανά κι ίσως στη δεύτερη σκέψη ν’ αλλάξει γνώμη, όχι, όμως, γιατί τον επηρέασα εγώ ή ο Νίκος εμένα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος από τους δύο μας επιλέξει κάτι και το θεωρήσει σωστό, ούτε εγώ ούτε εκείνος επεμβαίνει, είναι σεβαστό να μην πνίγει τον άλλον, να μην τον καταπιέζει.

Τι μπαμπάς είναι ο Νίκος Κουρκούλης;

Αγαπάει τρελά τα παιδιά του, πολλές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες ευθύνες, οι οποίες είναι ισχυρές, δηλαδή πάντα θ’ ακούσεις κι ένα: «Κέλλυ...» Λέει... λέει... αλλά είναι ένας χαζομπαμπάς, η κόρη του τον κάνει ό,τι θέλει, αλλά ο Νίκος γενικότερα, παρ’ όλο που δεν του φαίνεται, θα μιλήσει μια φορά και... αυτός, νομίζω, είναι κι ο ρόλος του παραδοσιακού μπαμπά. Οι μαμάδες μπορούμε να πούμε κάτι 15-20 φορές...