Κέλλυ Κελεκίδου: Απαντά στις φήμες που θέλουν τη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη σε "κρίση"

Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κέλλυ Κελεκίδου: Απαντά στις φήμες που θέλουν τη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη σε

Πριν από λίγες ημέρες η αγαπημένη τραγουδίστρια, Κέλλυ Κελεκίδου "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για πολλά δίχως να διστάσει να απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Ειδικότερα, αυτό που έχει αρκετό ενδιαφέρον είναι ότι απαντά στις φήμες που θέλουν τη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη σε "κρίση" και ξεκαθαρίζει έτσι το "θολό" τοπίο.

Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί διάφορα για τη σχέση της Κέλλυς και του Νίκου, όπως υπαινιγμοί για εντάσεις στη σχέση τους, προβλήματα, ακόμη και φήμες για πιθανότητες χωρισμού. Μέσα από την εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού, η Κέλλυ Κελεκίδου θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για όλα και να διαλύσει όποια φήμη ή πληροφορία που δεν ευσταθεί.

Η συνέντευξη της Κέλλυς Κελεκίδου και τα όσα είπε για τις φήμες περι "έντασης" στη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη

Υπήρξε ανατάραξη στις ισορροπίες του γάμου σου, που σ’ έκανε να τρομάξεις;

Δεν είμαι ο άνθρωπος που φέρνω πανικό στη ζωή μου, θεωρώ, όμως, ότι, μετά από πάρα πολλά χρόνια, μπορεί να υπάρχουν και στιγμές που, ναι, αναταράσσεται κάποιες φορές η σχέση, αλλά μόνο έτσι μπορείς να χτίσεις πράγματα.

Δεν είμαι άνθρωπος που λέω «πάντα», λέω πως, όταν υπάρχει σεβασμός κι εμπιστοσύνη, είναι κάποια βασικά συστατικά για να πιστεύεις ότι η σχέση στο πέρασμα του χρόνου θα έχει πάρα πολύ μεγάλη διάρκεια. Το πότε, το αν και το ίσως είναι στοιχεία που δεν τα βάζω μέσα, γιατί, όταν χρησιμοποιούμε λέξεις, πολλές φορές καλλιεργούμε ένα περιβάλλον το οποίο ίσως δεν χρειάζεται.


Αναφέρομαι στις δηλώσεις που είχες κάνει για τους τριγμούς στη σχέση σου με το σύζυγό σου.

Ποτέ δεν έχω δηλώσει τίποτα τέτοιο κι όσες φορές με ρωτούν, αν αυτό είναι κάτι που με πειράζει, έχω πει ότι δεν με ενοχλεί καθόλου. Όταν παίρνουμε αυτήν την τοξικότητα και χάνουμε το χρόνο μας σε ανούσια πράγματα, μετά διοχετεύεται κάπου αλλού. Είναι κάποιοι που κάποιες φορές μπορεί να το έγραψαν, αλλά δεν με πείραξε ποτέ.

Κέλλυ κελεκίδου Νίκος Κουρκούλης φήμες χωρισμός κριση

Άρα, δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα στη σχέση σας με τον Νίκο, δεν φτάσατε ποτέ σε κάποιο όριο που χρειάστηκε να επαναπροσδιοριστείτε, ν’ αποφασίσετε αν θα μείνετε μαζί ή όχι.

Όχι, ίσα ίσα, απλά ήταν κάτι που κάποιοι, κάποιες φορές, το χρησιμοποιούσαν κατά καιρούς. Στη σχέση, σαφέστατα, με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητα πράγματα, που πρέπει να αυτοβελτιώνεσαι, όπως κι ο απέναντί σου, αν αυτό σημαίνει ότι επαναπροσδιορίζεις πράγματα, ναι, αλλά όχι να πεις «φεύγω», αν είναι να φύγεις... φεύγεις.

Η Κέλλυ Κελεκίδου μεταξύ άλλων, έκανε και μία αποκάλυψη για τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη, δείτε την εδώ.

Κέλλυ Κελεκίδου: "Λένε συνέχεια ότι χωρίζω, δεν μπορώ να..." - Η αποκάλυψη για την σχέση της με το Νίκο Κουρκούλη

Η Κέλλυ Κελεκίδου ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και είναι ενθουσιασμένη που θα ξαναβρεθεί κοντά στο κοινό της. Και είναι διπλά χαρούμενη, καθώς σε πολλά από τα μέρη που θα ταξιδέψει θα έχει μαζί της την οικογένειά της, κάνοντας μίνι διακοπές. Πρόσφατα γιόρτασε τα έντεκα χρόνια του γάμου της με τον Νίκο Κουρκούλη αναρτώντας μια φωτογραφία από την πρώτη τους συνάντηση και την πρώτη τους αγκαλιά!

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Κέλλυ Κελεκίδου χωρισμός με Νίκο Κουρκούλη

Πώς γιορτάσατε τη φετινή επέτειο; Βρήκατε μια αφορμή να μείνετε για λίγο ρομαντικά οι δυο σας;

Πήγαμε οικογενειακώς για φαγητό, γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι! (γέλια) Αν θέλεις να ξεκλέψεις λίγο χρόνο να είσαι με τον άντρα σου, σίγουρα δεν περιμένεις ως αφορμή μια επέτειο. Θέλουμε τις χαρές μας να τις απολαμβάνουμε με τα παιδιά μας, γιατί στην ουσία αυτά ολοκλήρωσαν, έβαλαν την τελευταία πινελιά σε όλο αυτό που είμαστε σήμερα εγώ και ο Νίκος.

Ποιο είναι το πιο παράξενο πράγμα που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Νίκος για να σε εκπλήξει;

Όταν μου έκανε την πρόταση γάμου. Είχαμε πάει ταξίδι στο Μπαλί και μου είχε γράψει με λουλούδια την ερώτηση «θέλεις να με παντρευτείς;». Ήταν πολύ ρομαντικό. Φυσικά, η βραδιά συμπληρώθηκε με γεύμα, γιατί και στους δυο μας αρέσει το καλό φαγητό! Τον πρώτο καιρό που γνωριστήκαμε, ο Νίκος μου μαγείρευε, ήθελε να με εντυπωσιάσει και τα πιάτα του πάντα είχα ωραία εμφάνιση. Από τη στιγμή, όμως, που αποκτήσαμε τα παιδιά μας, δεν υπάρχει μία μέρα στο σπίτι που να μην έχω μαγειρέψει εγώ.

Τώρα πια, μετά τα έντεκα χρόνια γάμου σας, όταν βλέπεις αυτά τα δημοσιεύματα που διαρκώς σας χωρίζουν, λες «δεν ασχολούμαι» ή «νισάφι πια»;

Και όμως ούτε το ένα λέω ούτε το άλλο. Δεν μπορώ να βάλω κάτι τοξικό μέσα στη ζωή μου. Δεν επηρεάζομαι καθόλου, δεν ασχολούμαι με τα δημοσιεύματα, τα προσπερνώ. Κοιτάω να είμαι καλά πρώτα από όλα μέσα στο σπίτι μου και όταν έχεις να δηλώσεις κάτι, το λες ο ίδιος χωρίς να κρυφτείς. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει, αρκεί να μην αγγίζει και να μην ενοχλεί τα παιδιά μου. Εκεί βγάζω νύχια!